Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok folyamatosan?...

Miért hízok folyamatosan? (pedig egy ideje kevesebbet eszem) ->

Figyelt kérdés

Nyáron elkapott a tipikus "betegség" : fagyik, sütik, és a az eddigi rendszeres reggelin (amit 11kor szoktam fogyasztani - nyáron ekkor kelek/suliba ekkor eszem) és az ebéden (kb 3-4 órakor) kívül becsúsztak a késő esti vacsizások is (10óra).

Persze meg is látszott az eredmény, már elég régóta szépen tartott 52 kilóm 56ra nőtt.

Ezért hát két és fél hete visszatértem a régi módszerre: csak a reggeli, és az ebéd maradt. Régen ezzel a módszerrel fogytam heti 1 kilót, teljesen addig, amíg elértem a kívánt súlyt (52). Innentöl kezdve azonban már nem fogytam tovább, hanem szépen tartani kezdtem ezt (hogy örültem....!)

Azonban most, két és fél hét után csak hízok egyre tovább. Ma már 57-57,5 kilót mértem. Kezdek igazán kétségbe esni!

2011. aug. 10. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Kevés a reggeli meg az ebéd, egyél nyugodtan valami könnyűt este is lefekvés előtt legalább 3 órával. Azért híztál mert keveset ettél (csúnya szóval koplaltál), ezért a szervezeted tartalékolni kezdett.
2011. aug. 10. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
nem értem akkor, hogy régen ugyanezzel a módszerrel hogy fogyhattam mégis heti egy kilót..?
2011. aug. 10. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
érdekelnek engem is a válaszok
2011. aug. 14. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:

egyrészt, változik a tested, lassul az anyagcseréd stb. ez volt egy válasz, a többi oltás lesz, és tanács.

------------------------------------------------------------

Lassul az anyagcseréd, mert napi 2-3 étkezéssel feltehetően sok szemetet eszel, lövésed sincs mennyi energiát kéne bevinni, mennyit viszel be 2-3 étkezéssel, és egy szót sem írtál edzésről. így leadsz pár kilót, évről évre ahelyett, hogy javítanád a sovány tömegedet (zsír nélküli testtömeg) egyre zsírosabb vagy, lemész 52 kilóra az izomzatod csak csökken.. így kevesebb energiát égetsz alapból, nagyon gazdaságos a szervezetnek leépíteni az izmot, és zsírt pakolni fel, mert azt nem kell sok energiából fenntartani.

norális étrendnél, diétánál: kitalálod (számolod) közelítőleg mennyit kéne enned naponta 5-6 étkezéssel. utána nekikezdesz rendes nagy ellenállású súlyzós edzésnek, esetleg otthon sajátsúlyosnak ami csak nehezebb lehet mint a súlyzós edzés, szóval inkább a kondi terem.

mellette minimum heti 2 (3) küzdősport edzés, otthon meg megy a sajátsúlyos edzés hasra, hátra, lábra.

teremben súllyal karra, vállra, szintén hátra.. meg pihenőnap, amikor érzed hogy dolgoztál, és tettél magadért.

2011. aug. 14. 12:53
 5/6 anonim válasza:

Valószínüleg a késő esti vacsorát kéne mellőznöd.

Ha mondjuk este 9 kor egy beöntést csinálnál, nem lenne éhinség érzésed 10 órakor és szenvedés nélkül fogyhatnál

2011. aug. 14. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
esti etkezes ugyan olyan mint barmelyik nappali, esetleg lehet akkorra kevesebb CH-t hagyni.
2011. aug. 14. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!