Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látom az eredményt?

Miért nem látom az eredményt?

Figyelt kérdés

Körübelül 2 hete koplalok tegnap abba hagytam a koplalást és 7 kg-ot fogytam azóta egészségesen étkezem és sportolok sokan mondták hogy nagyon sokan mondták hogy fogytam és hogy csinos vagyok az eredményt miért csak én nem látom?

Lécci ne irjátok hogy nem kellet volna koplalni meg minden lécci

2011. aug. 9. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért látják a többiek az eredményt mert látták hogy nem eszel. Te pedig azért nem mert nem zsírból fogytál. Ami koplalásnál természetes hisz a test próbálja elraktározni azt a keveset is amit beviszel. Csak így tovább.
2011. aug. 9. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
nem kellet volna koplalni
2011. aug. 9. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
azért nem látod mert te minden nap látod magad és így nem veszed észre a naponta történő kicsike változást ami két hét alatt viszont sokat jelent. szóval hidd csak el másoknak nyugodtan :D
2011. aug. 10. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:

ez pont olyan mint nekem. énis fogytam 10 kg-ot, ráadásul 72ből 62re, és néha bizony énis kövérebbnek érzem magam szinte mint akkor, mert még van miből fogyni és arra koncentrálok, meg borzasztó kritikus szemmel figyelem magam (gondolom teis). nem arra figyelsz mit értél el, hanem arra amit még nem.

az angoltanulással vagyok még így, minél többet tudok, annál inkább rájövök, hogy mennyi minden van még amit NEM tudok. de amugy tényleg ne koplalj, ne legyél ilyen kritikus magaddal, örülj annak amit elértél, próbálj erre figyelni és csináld a fogyókúrát rendesen ésszel.

2011. aug. 10. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert az a 7kg nagyrészt izom... plötyi maradtál, elb4sztad. Ezért nem látod az eredményt!
2011. aug. 10. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!