Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 72kg ról,57kg-ra lefogyni 18L...

72kg ról,57kg-ra lefogyni 18L sikerül decemberre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
én nem csinos akarok lenni,hanem olyan vonzó nő,akit minden férfi megnéz,és sóvárognak utána,h milyen jó teste van
2011. aug. 9. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:

higyje el látod magad a tükörben, és tudod.. ????

lövésed sincs (szerintem) izom arányról, arról, hogy egyébként fogyás előtt izmosít az ember, és arról, hogy nem kilóra fogyunk, hanem zsír arányra, vagy centire (kinézetre).

ettől függetlenül továbbra is: szálkásító étrend, és mozgás (kemény sport, súlyzós edzés..)

2011. aug. 9. 21:59
 13/20 bix ***** válasza:
hmm tehát egy igazi nehézbombázó akarsz lenni. nincs több kérdésem. a véleményem innentől megvan rólad... egy időben utaztam az ilyen kisebbségi komplexusok miatt kialakult egyedekre... szánalom hegyek vagytok ahogy sóvárogtok a pasik iránt, ahogy azt lesitek hogy ki bámul meg, a minimál szoknyában és semmi toppban. azt hiszitek hogy a test a minden... az. 1-2 este erejéig... ha ez az indíttatásod akkor csak szánni tudlak, de majd te is megtanulod:D
2011. aug. 9. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha 57 kiló leszel, max szánalomból néznek majd rád a pasik, hogy milyen betegesen gebe vagy.
2011. aug. 9. 23:11
 15/20 A kérdező kommentje:
bix akkor mond már meg nekem,h a férfiak,miért csak a vékony csajokat nézik meg,azokkal kedvesek,nyomulnak rájuk?
2011. aug. 10. 09:06
 16/20 bix ***** válasza:

"bix akkor mond már meg nekem,h a férfiak,miért csak a vékony csajokat nézik meg,azokkal kedvesek,nyomulnak rájuk?"

akinek a külső a minden azokkal jó nagyokat fogsz bukni most megmondom... persze hogy fontos. nem mondom hogy nem. de általában nem azért van körberajongva egy lány...

én abba kötöttem bele amit te írtál. olyan nő akarsz lenni akit mindenki megnéz. ez kisebbségi komplexusból kifejlődött bizonyítási vágy kb, hogy majd te megmutatod. ez kb annyira gáz mint amikor kidobnak egy srácot, és lemegy a terembe hogy akkor ő most kigyúrja magát aztán végig megy a fél városon és minden csaj majd a nyálát csorgatja...

ha neked ez a célod akkor tényleg sajnállak. ennyi

2011. aug. 10. 09:14
 17/20 A kérdező kommentje:
igen lehet de látom,magamon hogy az a súly sok lenne nekem még mindig amit írtok,már sokat fogytam,de még mindig sok fölöslegem van,alhason,hason.nem arányosan osztódik a súly rajtam.
2011. aug. 10. 09:22
 18/20 anonim ***** válasza:
de arról még mindíg semmi fogalmad, mekkora testzsírszázalékot szeretnél,vagy épp most mekkora a testzsírarányod.
2011. aug. 10. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én arról szeretnék érdeklődni, hogy alakultak a dolgok? Sikerült fogyni?

2012. febr. 9. 21:12
 20/20 anonim válasza:
Engem is érdekel! Írj, hogy állsz! Sóvárognak már a pasik? Én pár éve pont ennyit fogytam, 72-ről 57-re. Érdekes módon annyira nem állt jól, 170 cm vagyok, és 60-62 kilósan jobban néztem ki, mint 56-57 kilósan, akkor már túl csontos lettem. Hozzáteszem, hogy nekem ez a fogyás 8-10 hónap alatt ment végbe, nagyon szigorú diétát tartottam, és rásegítettem egy kis ultrahangos zsírbontással is.
2012. febr. 10. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!