Ugrálókötéltől kissebb has? Lehet?
az ugrálókötelezés akkor jó ha úgy tolod mint a boxolók. iszonyat intenzíven pörgetve, nagyon sokáig, kombinálva fekvőkkel guggolással, négyüteművel, haspréssel, kitöréssel stbstbstb... magában nem igazán hasznos, nem éget elég kalóriát...
és mégis kit érdekel ha valaki kint fut? ha olyan helyen laktok akkor már bocsánat de az ilyen megnéző emberek véleményét már csak azért se szabadna komolyan venni, mert mernek erről negatív véleményt formálni... valakinek nem tetszik? és? csinálod a dolgod, hogy ne úgy nézz ki mint ők. ha irigyek hát legyenek... engem is szivatott a fél ház amikor télen beöltözve 2 sapkában a sikító mínuszokba indultam el, hogy nem kéne. nem egy frászt nem. inteni kell és kizárni a külvilágot. megsúgom az első 2-3 alkalom gáz. aztán le se sajnálod.
Én is 13 éves vagyok :D
Lehet hogy este fele ma elindulok :D Köszi a tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!