Nagyon bekajáltam, most ettől ragad rám valami zsir?
Az este 11 körül anyukám finom kajájából nagyon beettem: 2 nagy szelet krumplis kenyér és egy nagy tál májpörkölt.
Ma meg még nem kajáltam semmit és már 5óra.Ezzel kontroláltam az esti zabálásom?Nem szeretnék hizni de fogyni sem :))
Biztos híztál a tegnapitól vagy 12 dekát :)
Étkezést pedig ne hagyj ki semmiképpen. Legyengül az immunredszered, az izmaid sorvadnak, semmi értelme.
Ha lelkiismeret-furdalásod van, akkor pattanj biciklire, tekerj 140 körüli pulzussal (korodtól/nemedtől függ, számold ki pontosan) egy órát.
Nem, de nem a zsírt fogod lefogyni, amit tegnap felzabáltál, csak a nedvesség megy ki belőled...
Azért tűnnél majd könnyebbnek!
Különben ha sokszor csinálsz ilyet, akkor rászoksz és igenis elsorvadnak az izmaid. Ha bűnöztél, akkor inkább tényleg biciklizz!
nem elsorvadnak az izmaid, hanem azzal táplálkozik a szervezeted..
ha 4-5 órán keresztül nem eszel beindul a katabolizmus, azaz az izmodat alakitja át a szervezeted üzemanyagá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!