Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok futással?

Mennyit fogyhatok futással?

Figyelt kérdés
tudnátok tanácsot adni? 2 hete minden nap fél órát futok kb 2 és fél kilómétert és nem fogyok sőt híztam 1 kilót.Mit csináljak? Ne egyek édességet? Mert arról még nem tudtam lemondani.
2009. ápr. 9. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem gyorsan futsz, fuss pulzuskontroll mellett, a zsírégető szívritmuszónában. Ja, ha tömöd magadba az édességet, mit vársz?

Nem értem, miért számít, hogy ki mennyi kiló. Áll a tükör elé pucéran:

- Soványnak látod magad? Akkor sovány vagy.

- Kövérnek látod maga? Akkor kövér vagy.

- Arányos vagy? A melled kijjebb van, mint a hasad? Nem lötyög a zsír sehol a testeden? stb. Jeee, pont jó vagy!

Van pár sportos ismerősöm, akik sokkal-sokkal sudárabbak, vékonyabbak nálam és súlyra NEHEZEBBEK. Ja, hogy ők izmosak, én meg zsíros? :)

2009. ápr. 9. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mekkora a súlyfelesleged. Ha 3-10 kg, akkor ahhoz kell akár 2-3-4 hónap, hogy lemenjen, ha több, akkor gyorsabban megindul. Az édességet szerintem felejtsd el, ha fogyni akarsz, vagy számold a kalóriákat. Ha eszel édességet(CSAK DÉLELŐTT!), akkor kevesebbet ebédelj+vacsizz, bár szerintem nem éri meg.Mióta nem eszek édességet és kenyeret(február 20.) 4 kg-ot fogytam.Meg olyan 3 hete rendszeresen futok, minden másnap 45 perc 5 km. Mindenki mondja, hogy fogytam és én is érzem. Ha nem annyira bírsz futni, vagy megunod, akkor sétálj sokat futás közben, így nem megy el a kedved,mégis égeted a zsírt!:)
2009. ápr. 9. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
10 kgnál több súlyfelesleggel nem túl egészséges a futás...
2009. ápr. 9. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
használok szauna övet futásnál.az édességről le tudok mondani már csináltam és nem olyan nehéz csak elkezdeni:) túl vagyok már egy 90 naposon úgyhogy semmi nem olyan nehéz.. és köszi a tanácsokat!
2009. ápr. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!