Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire ez sok? Kérdésed...

Reggelire ez sok? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.

Figyelt kérdés

3napja csak folyékony dolgokat eszek..activia,főzelék,leves

ma reggelire megettem 4 virslit(kicsi) meg egy jóreggelt kekszet tejjel.

ha délután már csak activiát meg tejet iszom+well-mix meg vmi gyümölcs akkor nem eszem sokat?

2011. aug. 5. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:

na újabb idióta, anorex, buta liba...

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 5. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:

hát, ezekben azért van cukor, amit elméletileg délelőtt kellene enni, én inkább délelőtt szoktam cukrosat, délben rendes főtt ételt, délután 3 után pedig már csak zöldséget.

szerintem az activiban is van cukor, de biztosat nem tudok mondani :D de szerintem főttet egyél, húst is kellene....a virsliben az nem nagyon van :D

2011. aug. 5. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Iszonyat sok :S nehogy elkezdj mozogni mert így fogsz kinézni: [link]

Azt kell mondjam, hogy úgy sz4r a diétád ahogy van...

2011. aug. 5. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Veled se lennék egy szobába
2011. aug. 5. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazus van. Lövésed sincs arról, mit kéne enned.
2011. aug. 5. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Az Activiával télleg az a baj, hogy a nagy része a szénhidrátnak cukor. A kekszben is van egy nagy adag. A virsli meg a tej az szerintem elmegy, még ha fogyózol is. Viszont ne mindennap edd ezeket, hanem mondjuk műzlit (pl: gyümis Vitalis, ebben hozzáadott cukor nincs, csak a gyümicukor)vagy szendvicset sovány sajttal, meg parizerrel-->ebben azért van, de finom :P/ csirkemell sonkával-->eben szinte alig van zsír)

Vagy ha a műzlis verzió, akkor a műzli tejjel, egy alma, meg egy kis sajt. Állítólag, ha fehérjét is eszel reggel a nap további részében nem eszel annyit, mintha csak szénhidrátot ettél volna.

Tízóraira én ált. egy szelet kenyér + sovi sajt + parizer

Ebédre megegyél valami husit kevés rizssel, annyival amennyivel eltelsz, meg zöldséggel (pl: párolva a francia sali zöldség alapja isteni (: )ha délután még éhes vagy, azt mondom, keress egy olyan joghurtot (pl: ivós) amiben nincs sok szénhidrát. Én találtam vmikor egyet és finom, nem édes annyira, de már sajna ki lett dobva a doboza...

vacsira (ha nagyon keményen fogyózol) akkor egyél csak husit zöldségekkel, de ha inkább csak feszesítesz, meg nem nagy fogyás a cél, akkor egy szelet kenyeret nyugodtan megehetsz.

Sportnak mellé a biciklizést ajánlom, mert az elég jó zsírégető, heti egy alkalommal, ha 60-80 percen keresztül tekersz, havi 2 kiló az elején simán kijön. Mondjuk, attól is függ, hogy mennyi felesleged van, meg ilyenek.

Nekem segített, mert A Milli jegeskávétól feljött rám egy kis felesleg, mert finom volt, és ált, mindennap megittam egy dobozzal, és 1 dl-ben volt 10 g szénhidrát, zval az egészben 30 g, de ennek nagy része cukor volt, őgyhogy meglátszott xD

Szóval mindegy hogy mit eszel, csak módjával egyél, és mellé sportolj vmit!

Mióta vége a sulinak azóta kedztem picit diétázni (elhagytam a jegeskávét, max heti 1x iszom, ha barátom hoz, vagy meghívom én) és mellé szobabicaj, és olyan 40 km-t letekerem hetente. És azóta fogytam 2 kilót, pedig jártam Burger Kingbe is (grillcsirkés tortilla)

Van egy oldal, itt levannak írva, 1 óra vmilyen sport mennyi kcalt éget 1 óra alatt kilógrammonként.

[link]

Na szóval sok sikert, és remélem segítettem!! =)

17/L

2011. aug. 5. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:

yeah újból fantasztikus képeket linkelsz:DDD

a kérdezőnek: nem vagy normális. szerinted azzal fogysz, ha csak folyékony dolgokat viszel be? ember, azoknak is van kalóriaértéke. de, hogy a kérdésedre válaszoljak: a 3 napos folyékonyevős-diétád után igen, sok volt a négy virsli. adok neked még két napot, utána úgysem tudod folytatni.

2011. aug. 5. 09:55
 8/8 anonim válasza:

Az, hogy sok vagy sem, nézőpont kérdése.

Ha egy normál diétában fordulna ez elő: napi öt/hatszori, kb. 3 óránként követő étkezésekkel tekinte: ebből a szemszögből sok a reggelid.

De ha az egésznapi beviteled függvényében nézzük, akkor kevés, az elosztás borzasztó, és a tápanyagbevieled minősége silány!

Ha jónő akarsz lenni, legyen jó a diétád, fordíts a minőségi diétára nagyobb hangsúlyt! A diéta lényege véleményem szerint, hogy kiszürd a hasznos és ésszerű információkat és azokat alkalmazd!

Elsősorban ne a leadott kilók mennyisége legyen a mérvadó, hanem a leadott kilók minősége! Sok kicsi hidd el sokra megy!

2011. aug. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!