Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó reggelire? (Kérdésed...

Ez jó reggelire? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

A múltkor kiszámoltam, hogy hány kcalt eszek reggelire.

125 g rozskenyér = 320 kcal

2 db tojás = 140 kcal

3-4 szelet sonka = 50 kcal

2 nagy pohár tej (egy nagyon kevés kakaóval) = 400 kcal

Ez összesen 910 kcal. Lehet, hogy soknak tűnik, de viszont nem tudok tízóraizni, tehát ez után 6 és fél órán át nem eszek.

Szerintetek ezzel ki tudom váltani a tízórait?

2011. febr. 22. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hááát, szerintem sok. Utána még ebédelsz, vacsorázol..

Jobb lenne a tejet cukormentes teára váltani, és elhagynám vagy a tojást, vagy a sonkát (illetve én személy szerint kevés kenyeret eszek,ha már szénhidrát,jobban szeretem inkább a korpovit kekszet )

amúgy én minden reggelemet Kolláth reggelivel kezdem, egyáltalán nem vagyok éhes ebédig ( [link] de persze, ízlés dolga, ki mit szeret..

2011. febr. 22. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Reggel ehetc sokat , de a nap további részén nem ajánlot ilyen sokat enni .
2011. febr. 22. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

125 g kenyér baromi sok!

70 g-nál többet NE EGYÉL!

2011. febr. 22. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Ne igyál ennyi tejet, a kakaó ha cukrozott kakaóporból van (nesquik) akkor az egyenesen TILOS, ha igazi, keserű kakaóporból néhanapján (pl. heti max 2szer!) elmegy.

2. Súlyt tartok már egy ideje de 100 g-nál több kenyeret sosem eszem meg! (én is mérleggel mérem) Általában 80-90 got szoktam enni ha nagyon éhes vagyok akkor 100 got, de 100 fölé sosem megyek... így is rengetegnek találom.

3. Szerintem az a baj hogy zöldségek helyett próbálsz kenyeret enni. Nincs ami eltelítsen. Pl. minden reggel 50 g uborkát, és minimum 100 gramm paprikát megeszem a kenyerem mellé -> ez eltelít. Csökkentsd a kenyér mennyiségét, és nőveld a zöldségét.

4. Ha hiányozna a tejtermék, egyél egy pohár kefirt/natúr joghurtot. Ha az édes íz hiányzik, akkor natúr joghurtba tegyél egy PICI mézet vagy banánt.

Összefoglalva: igen, ennyi 1 reggelire nagyon sok, főleg hogy a tízórainak alig kéne hogy 50-100 kcal legyen (míg fogyiztam nekem a tízi 1 db alma/2db pici mandarin/2db kiwi volt, ami alig volt 50 kcal...

2011. febr. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!