Norbi módszer! Hogy van pontosan ez a számozós rendszer, illetve hol tudnék letölteni Norbi DVD-t?
Sziasztok!
Találtam egy táblázatot [link] csak azt nem tudom, hogy a számok pontosan mit jelölnek. Mármint hogy hány órától hány óráig lehet enni a dolgokat. Ez amúgy egészséges is vagy csak fogyaszt? És nem tudjátok honnan tudnék Norbi DVD-ket letölteni? Pontos linkeknek nagyon örülnék. Előre is köszönöm!
az 1-es, amit bármikor fogyaszthatsz, a 2-es, amit délután 3 óráig, és a 3-as, amit csak délig.
szerintem nem árt, mert bármit megehetsz végülis, csak nem mindegy, h mikor. nehezítheted azzal, hogy pl csak 2es ételeket eszel, vagy dél után már csak 1-est...
dvd-t nem tudom, hol lehet letölteni
Update1:a nap bármely szakaszában fogyasztható
Update2:délután három óráig fogyasztható
Update3:délig fogyasztható
Szia!
Nos.. a számozásos módszer már a múlté. 2 csoportra osztotta Norbi az ételeket:
-fogyási napon eheted
-fogyási napon tilos
A kövér ember nem bűnös c. könyvben vannak leírva, de gondolom a neten is fenn van? nem tudom.
A régi így volt: 1-es étel ehető reggeltől estig, 2-es étel csak 3-ig, 3-as étel csak délig.
Minél jobban akart fogyni valaki, akkor 3-ast egyáltalán nem, 2-es csak délig. Vagy csak 1-est egész nap, az volt a leghatásosabb :)
Én szerettem ezt a módszert. Fogyni is lehet, és egészséges is.
Videó... van egy linkem, keresem :)
Keress rá, isteni finom kaják és édességek vannak Update módra! :)))
Én csak ajánlani tudom, mert 3 gyerek mellett is sikerrel csinálom :)
Köszönöm a válaszokat! Sajnos ez a link nem működik, már próbáltam, letölti, de ha megnyitnám, kódot kér. Esetleg neked van valami jelszavad hozzá?
Illetve találtam egy kis katyvaszt ebben a listában. A cseresznye és a sárgadinnye 1-es vagy 2-es?
Sajnálom, hogy nem működik.
Akkor marad a torrent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!