Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este megettem 3 szelet kenyere...

Este megettem 3 szelet kenyeret hizni fogok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
egy alkalomtól nem, ha meg benne van a napi kalóriamennyiségedben akkor meg pláne nem. mondjuk az más kérdés hogy diéta alatt kerülendő este a kenyér.
2011. aug. 3. 21:32
 2/8 bix ***** válasza:

igen... nagyon. reggel felkelsz és 170 kiló leszel.

kalóriadeficit a lényeg, hogy EGÉSZ NAP kevesebbet egyél mint amennyit elmozogsz. ha ezzel kerültél fölé akkor úgyse ért semmit ez a nap.

2011. aug. 3. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
ahány szelet kenyeret eszel, annyiszor kell körbefutnod a házat! ha ezt megteszed, akkor nem fogsz hízni.
2011. aug. 3. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
igen diétázom ma egyórát sulyzoztam ..xD
2011. aug. 3. 22:01
 5/8 anonim válasza:

Igen hízni fogsz. Egyrészt a kenyér magas glikémiás indexű szénhidrát, tehát viszonylag hamar felszívódik és biztosít energiát, másrészt pedig mivel este etted mégis mire használná fel a szervezeted alvás közben ezt a hirtelen szénhidrátlöketet? Hacsak nem szobabiciklizel alvás közben, akkor szépen elraktározódik zsír formájában. Mert nem fog reggelig várakozni a gyomrodban az hétszentség :D

Legközelebb ne egyél gyors szénhidrátot lefekvés előtt.

2011. aug. 4. 00:26
 6/8 A kérdező kommentje:
21:31kor etem lefeküdtem 22:45 kor nem szívódót fel még igyse ? kb hánykilót hizok 2-3 ?
2011. aug. 4. 06:23
 7/8 anonim válasza:
Ne legyél hülye, nem hízol 2-3 kg-t. Ahhoz, hogy ennyit felszedj pusztán az esti kenyérevéstől, ahhoz legalább fél évig kéne ezt folytatnod. Ha egyébként diétában vagy (és nem 90 napos baromságot, meg citromdiétát meg egyéb elmebeteg dolgokat csinálsz), akkor valószínűleg másnap le is adod az este elraktározott felesleget, de ettől még mindenképpen hátráltatod magad az esti kenyérevéssel.
2011. aug. 4. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Sőt! Ha rendesen tartod a diétát, mint én vagy remélhetőleg még néhány kitartó egyén, akkor egy bűnözéstől még fogysz is. Ált. 1500 kcal körül eszek naponta és múlt héten megettem 1 dobos tortát. Másnap -1 kiló, pedig pár napja nem mozdult a súlyom lefelé. :) Szóval csak ne csinálj belőle rendszert és segáz. :))
2011. aug. 4. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!