Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár dolgot még nem értek. (? )

Pár dolgot még nem értek. (? )

Figyelt kérdés

1.szóval sokan írják,hogy egészséges életmóddal kell fogyni és egy életen át,de ha elérem a célom,akkor megáll a súlyom vagy mi?

2. lányok,a melletek nagyon összement a fogyástól?

3.és a ruhák,általába 2-3 kg különbség után rajtam már lóg a gatya:S meg minden:/ Ti hogy oldjátok meg? Folyton újat vesztek?

2011. aug. 3. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezen mit nem lehet erteni??
2011. aug. 3. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Kérdéseim voltak,mivel régen voltam 50kg-hoz közel ezért nem tudom hogy néznék ki...
2011. aug. 3. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:

1. igen

De: ha egészséges dolgokból zabálod halálra magad, attól is meg lehet hízni. Pl. a tk. kenyér egészséges, de ugyanúgy hízlal, mint a fehér. Ha napi 2000 kcal-lal tartasz súlyt, és 3000-ret eszel, az egészséges 3000-től is meghízol.

Viszont: az egészségtelen dolgokban általában több kalória van. Pl. ha kevesebb cukrot meg zsírt eszel, akkor azokat a kalóriákat húsra "költheted", és nem leszel éhes.

2. a mell zsírból van, ha zsír megy le, sajnos onnan is megy le.

3. 2-3 kg még megoldható egy övvel, ha rajtad 2-3 kg látszik, akkor nem lehetsz kövér, és nem kell fogyóznod. 5-6 kg-nál már érdemes egy újat venni, esetleg olcsóbbat, amit nem sajnál az ember kidobni, ha kifogyott belőle. 2-3 kg miatt ruhatárat cserélni nem érdemes.

2011. aug. 3. 10:30
 4/9 anonim válasza:
nem akkor all meg a sulyod amikor mar elerted a celod, hanem egy ido utan automatikusan megall es valtoztatnod kell az etrendeden ha tovabb fogyni szeretnel. ha meg nem, tarthatod a dietat es a sulyod is marad. Es igen, osszemegy a lanyok melle, de kicsit feljavithatod ha gyursz ra, nagyobb es formasabb lesz. gatya ugyben neked kell dontened
2011. aug. 3. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi,ennyit akartam tudni:)
2011. aug. 3. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Egészséges ételekkel, mozgással kell fogyni, úgy hogy több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Ha eléred a kívánt súlyt, elkezdhetsz többet enni a továbbra is egészséges ételekből, hogy egyensúlyba kerüljön az elégetett és a bevitt kalória, akkor tartani fogod a súlyod.

A mell zsírszövetből áll, ha fogysz onnan is tűnni fog el zsír. Egyénfüggő, hogy kinél mennyire.

Szerinted?:D Biztos van néhány szűkebb ruhád, ha már kicsit fogysz, hord azt. Minden 2kg fogyás után ne vegyél új ruhát, ennyire csak vagy értelmes, hogy meg tudd állapítani, hogy szükséges, de azért költségkímélő ruhákat venni. Értelemszerűen, teljesen ruhatár csere (ha tényleg annyit fogysz), akkor kell, mikor elérted a kívánt súlyt.

2011. aug. 3. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem-nem:D épp ezért kérdeztem,mert nincs pénzem havonta új ruhákat venni:)
2011. aug. 3. 10:37
 8/9 bix ***** válasza:

1: nem ha elérted a célsúlyt lazíthatsz a diétán, lehet kicsit félrekajálni és visszaveszel az edzésből is.

2: nem vagyok lány de ált igen. ez szokott történni, hogy mennyire az genetika függő, de mindenkinek összemegy, hiszen a mell jelentős része zsír. elkerülhetetlen

3: sz@rügy. én meg "kihíztam" 6 év alatt 3x kb a ruhatáramat. mostanában már azért veszek minőségibb ruhákat is mert tudom hogy kb ennél nagyobb nem leszek sokkal, az elmúlt évek alatt azért sokat nem költöttem ilyen téren, 1 évnél tovább nem hordtam sok cuccot. ha van varrónő ismerősöd tud korrigálni a ruhákon, ha nincs akkor ez van kell venni olyat ami jól áll

2011. aug. 3. 10:41
 9/9 anonim válasza:

1. Erre már nem tudok jobbat írni, mint az előzők.

2. 10 kg mínusztól már lötyögnek rajtam a melltartóim. (95C-ről indultam, lassan 85-90B/C kell /márkafüggő)

3. Sajnos nincs rá pénzem, hogy minden 10 kg után lecseréljem a ruhatáramat... (30 kg-t akarok még fogyni.) Most úgy nézek ki, mint egy ágrólszakadt. :D Ezt úgy kell elképzelni, hogy az öveimet kb. 4 lyukkal beljebb kell vennem, a nadrágok konkrétan enélkül leesnek rólam. Egy idő után nyilván szükségem lesz új ruhákra is, de akkor is csak 1-2 darabot fogok megvenni, a végleges ruhatáramat akkor alakítom ki, ha már elértem a célom.

2011. aug. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!