Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híznom kellene? (képpel)

Híznom kellene? (képpel)

Figyelt kérdés

vagy izmosodnom vagy jól vagyok így?

[link]

2011. aug. 2. 15:18
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
bocsi az offért, de megtennéd légyszi h leírod a mell, csípő és derékbőséged? csak kíváncsiságból, mert énis 170cm vok és 52kg, de te mintha vékonyabbnak tűnnél nálam. :)
2011. aug. 5. 22:31
 22/28 anonim ***** válasza:
nagyon vékony vagy. úgy nézel ki mint egy kisfiú
2011. aug. 5. 22:40
 23/28 A kérdező kommentje:

172cm

mell:75cm

derék:56cm

csípő:87cm

2011. aug. 6. 01:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Hasonlo vekonysagu voltam, csak kicsit mas formaju (mivel joval idosebb vagyok, mint te es mar szultem is, igy a csipom hangsulyosabb a derekamhoz kepest es a cicim is picivel tobb). En 178 cm-hez voltam akkor kb 56 kg.

Csak siman hizni nem akartam, mert a korom miatt ha csak spontan hizok, akkor narancsboros lesz a fenekem/combom.

Elkezdtem alakformalo tornat csinalni, sulyzos reszekkel is (comb es fenekformalashoz bokasuly, felsotest formalashoz sima suly). Nem kell nagyokkal, jo ha eloszor siman kezded, ha jol birod, akkor sulyzokkal (en fel kilos bokasulyokkal kezdtem, 30-40 percig ezekkel sem volt vicces folyamatosan emelgetni a labamat mindenfele, a kezisulyzoim az elejen 1 kilosak voltak, utana duplaztam azokbol is).

Eves: en elotte sem ettem keveset, csak nagyon gyors az anyagcserem. Utana odafigyeltem arra, hogy sok feherje menjen be.

Az eredmeny: par 2-3 honap utan latszott az eredmeny, most kb 5 honapja csinalom es 60-61 kg vagyok.

A vicc az egeszben az, hogy nem kellet ruhatarat cserelni, mert most sem vagyok annyival vastagabb, hogy nagyobb ruha kelljen, max minden feszesebb es sokkal jobban all, kezd igen szep formam lenni. A karom is sokkal egeszsegesebbnek nez ki, a combom meg foleg. A fenekem sem lapos mar.

2011. aug. 6. 12:15
 25/28 anonim válasza:
sztem csinos vagy és szép vékony :) bár én lennék ilyen karcsú :/ 15/L
2011. aug. 6. 18:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem pont így vagy jó, ahogy vagy, Laura!:)
2011. aug. 6. 19:47
 27/28 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek:köszönöm!megfogadom a tanácsod!:)

utolsónak:köszönöm szépen!:P

2011. aug. 6. 19:49
 28/28 anonim válasza:
úúristen ez borzalmas!! híznod kell és izmosodj is! sportolsz valamit?
2012. márc. 27. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!