Híznom kellene? (képpel)
172cm
mell:75cm
derék:56cm
csípő:87cm
Hasonlo vekonysagu voltam, csak kicsit mas formaju (mivel joval idosebb vagyok, mint te es mar szultem is, igy a csipom hangsulyosabb a derekamhoz kepest es a cicim is picivel tobb). En 178 cm-hez voltam akkor kb 56 kg.
Csak siman hizni nem akartam, mert a korom miatt ha csak spontan hizok, akkor narancsboros lesz a fenekem/combom.
Elkezdtem alakformalo tornat csinalni, sulyzos reszekkel is (comb es fenekformalashoz bokasuly, felsotest formalashoz sima suly). Nem kell nagyokkal, jo ha eloszor siman kezded, ha jol birod, akkor sulyzokkal (en fel kilos bokasulyokkal kezdtem, 30-40 percig ezekkel sem volt vicces folyamatosan emelgetni a labamat mindenfele, a kezisulyzoim az elejen 1 kilosak voltak, utana duplaztam azokbol is).
Eves: en elotte sem ettem keveset, csak nagyon gyors az anyagcserem. Utana odafigyeltem arra, hogy sok feherje menjen be.
Az eredmeny: par 2-3 honap utan latszott az eredmeny, most kb 5 honapja csinalom es 60-61 kg vagyok.
A vicc az egeszben az, hogy nem kellet ruhatarat cserelni, mert most sem vagyok annyival vastagabb, hogy nagyobb ruha kelljen, max minden feszesebb es sokkal jobban all, kezd igen szep formam lenni. A karom is sokkal egeszsegesebbnek nez ki, a combom meg foleg. A fenekem sem lapos mar.
utolsó előttinek:köszönöm!megfogadom a tanácsod!:)
utolsónak:köszönöm szépen!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!