Híznom kellene? (képpel)
2011. aug. 2. 15:18
12/28 anonim válasza:
Azért el lehet dönteni hogy lány..
De szerintem is hízzál.
14/28 anonim válasza:
jézosom...miaz hogy lány e vagy fiú?
ott a melle basszus:D megnéznék 1 pasit ilyen mellekkel..:D
am meg szerintem sportolj,edz és jó lesz:)
15/28 Bogee123 válasza:
egyél ami csak jól esik, neked úgy 4 kilóval többnek kéne lenned, és akkor vékony és ideális között lennél. csinálj erősítő gyakorlatokat, azzal izom is épülni fog. Sok sikert csajszi :)
16/28 Dj Dév válasza:
Boxsi de 52 kg az semi legaláb 60 legyél de annál több ne mert az akkor már kicsit sok hátt 52 kg az csont és bör szinte már bocsi nem akkarlak meg sérteni de ez az igaz ság
18/28 A kérdező kommentje:
18-48-as:hát elfogadnék 5kg szívesen!:)
köszönöm mindenkinek,akkor azt hiszem hogy hízókúrára fogom magam!:D
2011. aug. 5. 18:52
19/28 anonim válasza:
Girhes vagy. Eszel rendesen? Az ilyen testforma(ha lehet annak nevezni) nekem már egyáltalán nem tetszik. Szedj fel pár kilót mert ez kiábrándító.
20/28 anonim válasza:
Én 170 vagyok és 50 kg de nem így nézek ki nekem teljesen normális alkatom van nem tűnök ennyire vékonynak szerintem nagyon szerencsétlen a testfelépítésed de más szempontból viszont előnyös. egyél annyit amennyi jólesik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!