Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Ez befolyasol...

Most mit tegyek? Ez befolyasolhatja?

Figyelt kérdés
168 cm 65 kgs lany vagyok.Kb 5 honap alatt fogytam 13 kgt.2 hete mikor megmertem magam 64 kg voltam,azota hetente 5x jarok konditerembe(eddig 3x jartam) es minden alkalommal 800 kcalt szoktam kb elegetni.Naponta kb 1500 kcalt szoktam enni(tudom h ha kivonjuk a 800 kcalt akk nem tul sok de napkozbe uton vagyok es nem tudok enni,reggel meg delelott eleget szoktam enni es ettol tobbet mar nem tudnek,vacsorazni 7 ora korul szokotam).Mostanaba reggelente szoktam csinalni magamnak spagettit.A tesztaja vlmivel kevesebb mint 300 kcal a hus ra 100(1 kanal olajba szoktam megpiritani 1 kis hagymaval)es szoktam ra tenni 1 kis ketchupot is.Ma megmertem magam es 65 kg vagyok,tehat hiztam 1 kgt.Szerintetek a spagetti miatt van,hiaba tornazom le,akk is???
2011. aug. 1. 20:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Napkozbe azert nem tudok enni,mert falusrol ingazom a varosba,mert nalunk nincs konditerem.1 ora korul szoktam indulni es fel 6kor szoktam hazaerni.
2011. aug. 1. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
kíváncsiságból: centikben nem érzékeled a változást? Alakod nem formálódott?
2011. aug. 1. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:

nem szoktam a centiket merni de azt azert nem hiszem h 2 het alatt felszedtem tobb mint 1 kg izmot.

Jah es mielott megmertem magam voltam wcn stb stb...

2011. aug. 1. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
pl meg fog jönni a menzeszed...a mérleget meg dobd ki és elő a centivel ;)
2011. aug. 1. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj már, 1 kg... Az semmi, ennyit normál esetben is ingadozik az ember súlya!

Én is egyik nap 1 kg-vel több vagyok, másik nap kevesebb... Ez az ég világon semmit nem jelent, nem híztál.

Ne mérd magad állandóan, a tükröt nézd, meg a ruháidat. A mérlegek sokszor amúgy sem megbízhatóak, annyira nem pontosak ezek. (Ha rajta állok több ideig, vagy kicsit mozgok rajta, akkor felmegy fél kilót simán. Ha hátrébb állok, kevesebbet mutat, stb.)

2011. aug. 1. 21:10
 6/8 anonim válasza:
a spagettivel kapcsolatban nem tudom mit mondjak de a tornáról annyit hogy azzal is kell vigyázni mert a barátnőm is járt hogy fogyjon és a végén olyan combjai lettem (izom) hogy abbahagyta az egészet, tehát csak módjával.
2011. aug. 1. 21:21
 7/8 A kérdező kommentje:

tudom tudom csak 1 kg...de annyit kell erte dolgozni hogy lemenjen,es hogy 2 het alatt nem h fogytam volna,hanem meg hiztam is.

A merleg pedig jo,mert mindig a konditerembe szoktam megmerni magam,mert itthon van 2 is,an 1 regi,ami mar nem jo,a digitalis meg ha 2x 1mas utan merem magam van h 2-3 kgal tobbet v kevesebbet mutat,ugyhogy az itthoniakkal mar nem is merem magam

Akk a spagettit ehetem???persze nem minden nap.

2011. aug. 1. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem ennék spagettit. A tészta hízlal.
2011. aug. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!