Holnaptól futni kezdenék. Írnátok valami inspirálót?
hajrá!
Egyébként meg Rubint Réka? Most komolyan? Rá hivatkoznak az emberek?:DD Mondjuk annyiban tényleg jó lehet, ha így elmész futni.
Hallgass közben zenét és merülj el benne.Könnyebb lesz a futás hidd el:) Figyelj arra,hogy fokozatosan és ne állj meg pihenni.Annyit fuss első alkalommal,amennyit bírsz és minden nap egy kicsivel többet!
Kitartás,sok sikert!!:)
Igazából ha nem futsz nem nekünk lesz sz'r!
Én személy szerint nagyon jól megvagyok a magam 85 kg-jában és 188 centijébe,focizom,futok,kerékpározok és kondizok már lassan 4-5 éve,aránylag jó testalkatom van,se nem ilyen nagy kigyúrt se nem vézna g'ci!!
Ha te egy hájas g'ci akarsz maradni akkor sz'rd le a futást,nem lesz barátod/barátnőd ,mindig rosszul fogod magad érezni,nem lesz meg az azöröm,hogy jaj de jól áll rajtam ez a ruha vagy netántán az,hogy utánad néznek az utcán,hogy milyen jó ez a lány vagy fiú.
Munkahelyet is kevesebb eséllyel pályázhatsz meg mivel a kinézet és a kisugárzás nagyon is sokat számít /gondolom ezt már sikerült is tapasztalnod.
Szz'r bőrben sz'r az élet....
Ha jót akarsz és azt akarod ,hogy azt lássák rólad,hogy te szeretsz élni,adsz magadra akkor sportolj rendszeresen,én már csak tudom mivel mindkét szülőm nagydarab és látom azt a negatívumot amit ők belül éreznek.a folytonos keringési zavarok,hát és derékfájdalmak,hidd el most még nem késő elkezdeni de ha már elszaporodnak a kilók akkor már nem lesz egyszerű.Én amondó vagyok,hogy sohasem késő,de mint tudjuk az emberek 99,9% ha hozzászokik az ellustultsághoz akkor annyiii.
Egy életed van próbáld meg egészségesen fitten,jókedvűen,magabiztosan leélni!!!!
20/F
Köszönöm a válaszokat, remélem holnap már nem fog esni az eső és megyek is. Igazából nem vagyok egy nagy darab dagadt állat, csak úgy van ahogy az utolsó írta, azért nem mindegy hogy úgy mész el pl. ruhákat venni, hogy tök jól áll szinte minden, vagy a bőgés határán vagy a próbafülkében.
15L 170/62
Nyugi, nem néznek ki, akkor sem ha nem pályán futsz. Főleg ha "futó övezetbe" mész, szóval olyan helyre, ahova sokan mások is járnak. Én mikor utcán futottam inkább tiszteletet éreztem az emberek részéről, hogy "na ennek legalább van annyi akaratereje, hogy felemelje a s.eggét... nekem is kéne már vmit kezdeni magammal". :D
Amúgy nem tudom milyen zenét hallgatsz, de ez igen jó futós nóta: http://www.youtube.com/watch?v=BKXKWBcaV3A :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!