Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 173 cm körüli lányok, leírnáto...

173 cm körüli lányok, leírnátok a méreteiteket?

Figyelt kérdés

Sokat mozgok, és úgy vélem helyesen étkezem, de ettől eltekintve a 173 centimhez még mindig 60kg vagyok. Nem vagyok anorexiás, vagy ilyesmi, de a hasonló magasságú lányok 58-55 kiló között vannak.A méreteim : 89-66-91, a mell -és csipőbőségemmel nincs bajom, de a derekam másokhoz képest túl szélesnek tűnik(nem látszat, hanem cm alapján, látszat alapján igazából nem tűnik szélesnek). Érdemes szerintetek próbálkoznom, hogy leadjak derékból, vagy ennél vékonyabb nem lesz, tudva, hogy oldalt már látszik valamennyire a bordám?

És hasonló magasságú lányok, kérlek, írjátok le a méreteiteket, ha tudjátok.

17 éves lány.

2011. júl. 31. 22:19
1 2
 1/17 anonim válasza:

mivel kisebb vagyok nálad majd' 10cmrel így inkább hagyom a dolgot xD

de én azt mondom mindenkinek hogy akár hízókúra akár fogyókúra a cél .. egy nagy hülyeség az egész!

én akármivel is próbálkoztam mindig a fordítottját értem el vele

nekem meg híznom kéne. de a kő kemény hízókúrámtól fogytam 2 kilót 3 hét alatt jeee

2011. júl. 31. 22:29
 2/17 anonim válasza:
Ha jól mértem akkor: mell 90, derék 70, csípő 85 és 55 kiló vagyok.
2011. júl. 31. 22:35
 3/17 anonim ***** válasza:

azt írd oda légyszi hogy melyik méret midhez kapcsolódik mert én nem tudom milyen sorrendben szokták írni :'D

amúgy én 169 cm vagyok szóval leírom ha elmondod milyen sorrendben kell ^^""

2011. júl. 31. 22:37
 4/17 anonim válasza:

Nekem csípő 93, derék 70, mell 94. Viszont a kiló-ra ne adj, mert lehetsz nehéz csontozatú vagy könnyű csontozatú, valamint az is számít, hogy sportolsz e. Én például az év háromnegyedében falatmászok, ami mellékes erősítő edzéssel tökéletes alakformáló, és koplalnom sem kell. De például amikor csúcsformában vagyok (ami sajna nem most van, mert 4 hónapja nem tudtam menni), akkor is 59 kiló vagyok, de például amikor elkezdtem, akkor 51 voltam, holott azóta fogytam ruhaméretben. Vedd figyelembe a mérlegelésnél, hogy az izom pl. sokkal nehezebb, vagy ha erős csontozatú vagy, több lesz a súlyod, mint egy ugyanolyan adotttságokkal rendelkező nőnek. Ezenfelül szerintem neked nem kell fogynod, ugyanis normális a súlyod, a testtömeg-indexed (neten leellenőriztem). Ha oldalt látszik a bordád, az nem jó, ha szeretnél alakot formálni, mindenképp egy megfelelő sport a megoldás és nem a koplalás.

Bocsi ha hosszúra sikeredett:)

2011. júl. 31. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

nah csak leírom a válaszok alapján, hátha számít még valamit :)

mell: 73 :$$ derék: 65 csípő: 80

és amúgy 49kg körül vagyok ^^

16/L

2011. júl. 31. 23:01
 6/17 anonim ***** válasza:
40%

170cm vagyok,de azért leírom :)

mell :82cm

derék: 56cm

csípő: 80cm

51kg vagyok,és 17éves lány :)

2011. júl. 31. 23:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Úristen, te 17 éves lány de szerencsés vagy!:D

A többieknek köszönöm szépen a válaszokat.Aya-chan, igen, még számít, ne haragudj, hogy nem írtam le, nem voltam gép előtt, és köszönöm, hogy leadtad a méreteid:D. Jól írtad, a legelső a mell, második a derék, harmadik a csípő.

Még jöhetnek válaszok!:D

2011. júl. 31. 23:31
 8/17 anonim ***** válasza:

173cm, 56kg

a méreteim: 85-66-85

27/L

2011. aug. 1. 03:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

172 cm vagyok:

92-65-90 a méretem és 62 kilóval. szeretnék én is a derekamból lefaragni picit. Tudni kell viszont, h. a csontozatod szélessége meghatározza, hogy mennyi mehet le. Ha neked már látszanak a bordáid, akkor szerintem ne kínozd magad tovább, nem érdemes, hisz max. 1-2 centi mehet lejjebb.

2011. aug. 1. 09:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

én 172 centi vagyok, 62 kiló.

a méreteim:

mell: 86

derék: 65

csípő (ez a fenék a legvastagabb résznél?): 93

de az a gond, hogy már nekem is enyhén látszanak a bordáim a melleim felett is, de nem vagyok megelégedve a tükörképemmel.

amúgy miért olvasgatják az ilyen jó adatokkal rendelkezők ezt a topicot? remélem nem fogyóztok, max alakformáltok...

2011. aug. 1. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!