Lányok, nők! Nektek menstruáció előtt/alatt nem szoktak falásrohamaitok lenni?
Én ilyenkor állandóan éhes vagyok és legszívesebben csak zabálnék egész nap, ráadásul sportolni pedig elég kellemetlen. Mitől lehet?
Amúgy azt hallottam, hogy ilyenkor gyorsabb az anyagcsere, mert több energiára van szüksége a szervezetnek, ez igaz?
Óóóó de még milyenek...
De a legidegesítőbb az, hogy ilyenkor + 4-5 kg (!!) víz van bennem. Ujjaim, lábaim feldagadva..
én is állandóan éhes vagyok ilyenkor.
most is épp megvan és borszasztó tényleg állandóan csak ennék sőt ráadásul én eléggé hajlamos vagyok a hízásra is sajnos.
Én olyankor folyton csokit ennék. :P Sajnos nem is mindig tudom visszatartani magam.
És igen, fel is szedek olyan 2-3 kilót simán azokon a napokon. :( Mondjuk szerencsére az utána el is tűnik.
De nyugtassatok meg, hogy akkor gyorsabb az anyagcsere. :S
Mert ugye, ha logikusan nézzük, akkor sokkal több energiára van szüksége a szervezetnek akkor, mint a normális napokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!