Nincs valami diéta ami engedélyezi a magas szénhidrátbevitelt?
Nos, ahhoz hogy testzsírszázalékod csökkentsd, annak alap feltétele, hogy a fehérjebevitelt magasan tartod, a fehérje állati eredetű fehérje kell legyen, tehát húsból kell származzon. A másik karidnális kérdés, hogy a kalóriadeficitet pont úgy tudod elérni, a fogyáshoz, hogy a szénhidrátbevitelt lecsökkented. Más megoldás nem vezet eredményre, ami a testzsír csökkenéséhez vezetne. Lásd testépítők.
sok sikert!!!
EGyszerű.
A tejben tejcukor van, és olyan minimális a tejben lévő fehérje, hogy kb 150 litert kéne meginnod, ahhoz hogy a napi min. 200 g fehérjét bevidd. Azontúl nem szilárd. ÍGy elgondolkodtató hogy mit tenne az emésztéseddel....
A tojás már jobb, az pl egy jó alternatíva lehet, a tojásfehérje. Annak meg a magas nátriumtartalma nem jó. Teljes értékű fehérje a lényeg, sovány húsok, halak, csirkemell, pulykamell, marha.
további infó:
Nincs olyan, amit nem ennék meg, hogy elérjem a célomat. Útálom például a zsíros, szaftos kajákat (gyakorlatilag zsírfóbiám van) de ha mondjuk szumóbajnok szeretnék lenni, símán megenném. Ugyanez igaz az édességekre, rohadtul útálom őket, de pl. edzés után most nyomtam le egy túrórudit. Boáááá! Vagy némelyik proteinturmixnak olyan az íze mint a mosogatólé, és én 3-at megiszok belőle vízzel.
De mondjuk én álltalában el is érem a célomat.
én is elérem, fogytam egy csomót és négy kg-ot akarok már csak és azt gondoltam ha van esetleg szénhidrátos diéta akkor azzal
szóval nem 120 kilós vagyok, aki egész nap csokit zabál a tv előtt, ne hidd azt
Én a makrobiotikát ajánlom neked! Én nagyon jól érzem magam, mióta alapelveit betartva táplálkozok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!