Kövér társaim!? ( nem akik 65kg-sak, hanem 100kg körüliek ) többi lent.
Figyelt kérdés
Milyen módszerrel korrigáljátok a bőr nyúlását(?) leginkább arra gondolok, h mit mozogtok. Tudom, h az evés..de most azt hagyjuk.Beszéljük erröl is , mert valaki ilyen nagy súllyal épp igy teszi tönkre a hátát,térdét... , hogy nem tudja, hogy mit kell mozognia. Itt minden testrészre gondolok ( tudom, h helyi fogyás nincs, még mielött letorkolnak egyesek ), mert egy comb ugyan ugy lehet striás, nyullott mint egy kar vagy has.2011. júl. 24. 20:15
1/2 anonim válasza:
Én konditerembe járok minden hétköznap, nem szedek semmit, kb 3 hónapja járok, és nagyon sokat változtam :)
2/2 anonim válasza:
Én alapjáraton nem bírom a futást - sosem bírtam - ezért, mivel elég dombos vidéken lakok, minden nap felpattanok a biciklire, és nyomom, ameddig bírom - általában napi óra. Ilyen időben sajna nem lehet, most viszont, hogy beszorultam a lakásba, jött a mozgás másik mindent átmozgató formája: házimunka, takarítás, festés, létrára fel, létráról le, természetesen zenére :)
A városnak, ami általában 10 km túra oda-vissza összesen, gördülőtalpú csukában indulok neki gyalog, így nem fájdul meg semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!