Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatással van a fogyókúr...

Milyen hatással van a fogyókúrára az alkohol?

Figyelt kérdés
Közepes mértéknél mennyire fog vissza?
2009. ápr. 4. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ milyen alkoholt fogyasztasz. A sörnek a legkevesebb a kalóriatartalma. A bornak, pezsgőnek több. A likőrféléknek pedig még több!! Miközben 1 dl sörben olyan 30-50 kalória van, ez függ a fajtától, addig a likőrökben 200-400 kalória. Egyúttal az ember egy csokit is elmajszolhat, felesleges kalória. Heti egy alkalommal nem számít persze, de napi rendszerességgel....na de remélem nem így van :)
2009. ápr. 4. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, de én most ittam 2 bacardit és rendkívül heves lelkiismeretfurdalást érzek...
2009. ápr. 4. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Fogyókúra és az alkohol egyáltalán nem fér össze. Mivel az alkohol rengeteg üres kalóriát tartalmaz. Az üres kalória az amikor csak szimplán energiát tartalmaz és tápanyagot semmilyen formában vagy csak alig ezt értem vitamin, fehérje, rost és hasonlókra. Ami van benne az puszta szénhidrát. Egyébként lassítja az anyagcserét. Na meg persze nem tudom hogy hallottál-e a sörhasról. Na kb ilyen lehetsz tőle.
2009. ápr. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!