Melyik diétával fogyjak le?
Figyelt kérdés
174cm magas és 75 kiló vagyok.
sportolok rendszeresen, sajnos édesszájú vagyok..
milyen diétát kezdjek?
2009. ápr. 3. 22:18
11/14 anonim válasza:
Pedig nem vagy kövér, legalábbis nem annyira, mint anyukám volt néhány éve (149cm magasság és 96 kiló).
12/14 A kérdező kommentje:
oké, ha a Norbi Update féle diétával szeretnék fogyni-egészségesebben enni- akkor csak olyan Norbis termékeket vegyek és egyek, vagy nem kell feltétlenül "azokon élnem"?
2009. ápr. 5. 17:33
13/14 anonim válasza:
"Norbis-életet" (hú de rosszul hangzik) nem csak az ő termékeivel tudsz élni. A kódokat szerintem pár nap alatt meg lehet jegyezni. Egyértelműen 1-es kajákkal kell telepakolni a hűtőt és a konyhaszekrényt, mert akkor nem csábulsz el. Elhatározás kérdése az egész. Néha egy-egy 2-es kaja is belefér, de szerintem a kezdetek kezdetén érdemes drasztikusan váltani, hogy megértsd és elfogadd ezt az életmódot. Én már több mint 3 hete így élek, és egyre több az energiám és egyre jobban esnek a természetes ízek. Már le se tudnék nyelni egy szem csipszet se...
14/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejőtt a 2 hetes bécsi diéta, nem kell koplalni, igaz csak 2 kg-ot fogytam, a keresőben megtalálod.űdv. Lena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!