Nagyon ciki? (bővebben lent)
ne fogyózz nagyban. sima szálkásító étrend, és mozgás.
ha az orvos 70 kilónak nézett, lehet a mérleged rossz amit használsz.
figyi.tudom hogy mijen rossz.én is voltam már hog 150cm/76kg
aztán lefogytam 59 kg-ra és meg is nőttem.most vagyok olyan 185cm/69kg. és mozgok rendszeresen,(egy héten hétszer kb.négy órát,és ezt nem összesen,hanm naponta.)és ez mellett napi 5-ször eszek és min.4 tanyér kajáig meg se álok egyszerre.és nem ilyen sz@r könnyű kaja,hanem pörköltök,és más tartalmas kaják.ha viszont nem mozgok egy hétig,akkor már rajtam is van egyből akár plusz 7-8kg is,ami ennyi kaja mellett nem is csoda.mondjuk ennyi súly az kicsit több idő alatt jött fel rám,de nem sokkal.és ez kb most évzáró elött volt mert iskola miatt nem tudtam mozogni.de már rá egy hónapra vissza is fogytam.remélem ez a kis történet ha mást nem is egy kis lelket öntött belém hogy nem nehéz fogyni.régen én is ezt hitem de most már tudom hogy nem.
16/F
A fogyókúrát meg felejtsd el!
Nem fogyózni kell, hanem rendszeresen mozogni (napi minimum fél óra, neked mondjuk 1) és normálisan étkezni.
A BMI indexed szerint kórosan elhízott vagy. A helyedben nagyon gyorsan változatnék!
Am magad is kiszámíthatod BMI-d itt:
ez 3-18 évesekre vonatkozik tehát rád és rám is. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!