Sz@r lehet kövérnek lenni. Igazam van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 23:56
1/12 anonim válasza:
Biztos van olyan kövér ember, aki elégedett magával és úgy érzi jól magát, de én még a túlsúlyt se viselem el magamon. Hogy más mit kezd a súlytöbbletével, nem az én dolgom.
2/12 anonim válasza:
Igazad van. :) Én szerencsére nem vagyol elhízva, rosszul is érezném magam, ha így lenne. De a kövéreket mások is elég gyakran megszólják, ez is elég idegesítő lehet... És nagy súly miatti nehéz mozgásról meg ne is beszéljünk... én biztosan nem bírnám sokáig, azonnal fogyózni kezdenék. 15/L A.
3/12 anonim válasza:
attól h egy ember nem nádszál vékony (mint én, ami nem mindig e legjobb. :(), még lehet boldog ember.
5/12 anonim válasza:
Valakit abszolút nem izgatja a feleslege, és ugyanúgy boldog.Viszont én..Teljes beleőrültem a fogyókúrába.Egyszerűen minden percben csak azon jár az agyam, hogy mennyit ettem, mennyit mozogtam, örökké a kalóriákat számolgatom stb..Mindenki azt mondja, hogy nem kell fogynom, mert nincs miből, de szerintem van miből, engem zavar az a 3-4 g felesleg.Régen jobb volt, amikor duci voltam, és abszolút nem érdekelt a súlyom, azt ettem, amit megkívántam, boldog voltam.De most..Minden hizlaló kaja után bűntudatom van, és próbáltam leszokni arról, hogy csak e körül járjon az eszem, de nem megy, és egyre rosszabb lesz a helyzet.Annyira belezavarodtam ebbe, hogy semmi nem érdekel, csak a fogyókúra, és nem vagyok boldog.
6/12 anonim válasza:
8 kg súlyfeleslegem van 5 éve, tudok róla, de nem teszek meg mindent érte, hogy lemenjen. Mivel 175 cm vagyok, ez valahogy eloszlik rajtam... de igazából nem zavar, boldog vagyok így is! :) Sőt! és ha megkívánok valamit, igenis megeszem, még este 10-kor is... (pesze ebből nincs rendszer).
7/12 vanbor? válasza:
Kizárt hogy egy kövér ember boldog lehet. Ez egy olyan társadalom ami a külső alapján ítél. A túlsúly az élet minden területén hátrány. Lásd: szerelmi élet, munka...
Ha valaki azt mondja hogy kövér és így boldog annak lehet hogy nem csak a testsúlyával van baj, vagy hazudik.
8/12 anonim válasza:
Persze attól is függ, mit értesz kövérség alatt. Mert én pld. a 8 kg súlyfeleslegemet ( a 175 cm-remhez) nem tartom kövérségnek. Igencsak messze vagyok a kövér kategóriától, de vékony sem vagyok. És nem hazudok abban, hogy jól érzem magam a bőrömben így, a ruháimban is.
9/12 anonim válasza:
Nekem is van pár kg feleslegem, de nem vagyok kövér, és igyekszem is nem kövér lenni. Jó igy ahogy most van, 12 éve így van, és tartom a súlyom. Ha fogynék, akkor le kéne mondanom a kedvenceimről, és pld. ma este 11-kor se ehettem volna meg egy mandulás jégkrémet itt a gép előtt.
Inkább legyek több mint a szupermodellek, de lelkileg tutira kiegyensúlyozott vagyok, és kapaszkodj meg, szerető társam is van 10 éve! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!