Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma edzettem, de most bevágtam...

Ma edzettem, de most bevágtam egy jópár szelet párizsit csak úgy magába. Így nem ért semmit az edzés?

Figyelt kérdés
nem vagyok dagadt,csak formálni szeretném az alakomat
2011. júl. 19. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
a párizsi 90%-a víz, a többi meg ipari hulladék...de ettől eltekintve a fogyókúrának nem ártottál vele
2011. júl. 19. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mit ettél ma amúgy. Egyébként dehogynem. A sport teszi ki a diéta cirka 30%-át, szóval olyan nincs, hogy semmit sem ér.
2011. júl. 19. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
a párizsi nem étel, nem hinném, hogy a párizsitól híznál. Még ha igazi hagyományos párizsi is, magában csak gyenge főtthús és víz, pár szelet párizsi csak egy kis fehérjét ad. Az izmaidhoz, amit épp most épít a tested, mivel az edzés azt üzente neki, hoyg további izmokat kell építenie. Semmiből nem fog. Úgyhogy küldj utánna egy kis riszt, vagy egy főtt tojást!
2011. júl. 19. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem ér semmit, ha mellette nem eszel.
2011. júl. 19. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
párizsi semmit nem változtat kb. nem sok tápanyag van benne, tehát izmokat nem fogja ellátni a szükséges fehérjével stb. gondolom még kis zsír van benne, biztos hogy nem olyan amire igazán szükséged lenne, leginkább kár megenni. (vagy fölösleges)
2011. júl. 19. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:
azért kíváncsi lennék a paramétereidre, a napi sporttevékenységedre és az étrendedre, ha pár szelet párizsi miatt pánikolsz...
2011. júl. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!