Ma edzettem, de most bevágtam egy jópár szelet párizsit csak úgy magába. Így nem ért semmit az edzés?
Figyelt kérdés
nem vagyok dagadt,csak formálni szeretném az alakomat2011. júl. 19. 00:17
1/6 anonim válasza:
a párizsi 90%-a víz, a többi meg ipari hulladék...de ettől eltekintve a fogyókúrának nem ártottál vele
2/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mit ettél ma amúgy. Egyébként dehogynem. A sport teszi ki a diéta cirka 30%-át, szóval olyan nincs, hogy semmit sem ér.
3/6 anonim válasza:
a párizsi nem étel, nem hinném, hogy a párizsitól híznál. Még ha igazi hagyományos párizsi is, magában csak gyenge főtthús és víz, pár szelet párizsi csak egy kis fehérjét ad. Az izmaidhoz, amit épp most épít a tested, mivel az edzés azt üzente neki, hoyg további izmokat kell építenie. Semmiből nem fog. Úgyhogy küldj utánna egy kis riszt, vagy egy főtt tojást!
4/6 anonim válasza:
Akkor nem ér semmit, ha mellette nem eszel.
5/6 anonim válasza:
párizsi semmit nem változtat kb. nem sok tápanyag van benne, tehát izmokat nem fogja ellátni a szükséges fehérjével stb. gondolom még kis zsír van benne, biztos hogy nem olyan amire igazán szükséged lenne, leginkább kár megenni. (vagy fölösleges)
6/6 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék a paramétereidre, a napi sporttevékenységedre és az étrendedre, ha pár szelet párizsi miatt pánikolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!