Mennyi kaloria lehet ebbe?
Figyelt kérdés
3 csirkecomb( 2also,1 felso(kozepes meretu)) lerben , jenai talban sutve( sajat zsirja). semmi olaj hozaadasa nelkul + ugyanabban a jenaiban zoldseg(krumpli, repa, zoldpaszuly, borso)
vagy 5 alma+ par szem szilva
sok ez egy kicsit mara ugyerzem.
mivel tornazhatnam le, hogy ne rontsak nagyon a dietamon?
2011. júl. 17. 22:22
1/5 bix válasza:
passz. soha nem eszek csirkecombot, úgyhogy tippem sincs hogy az hány gramm lehet. ehhez a kérdéshez csak annyit fűznék hogy a krumplit és borsót hanyagold ha teheted, mindkettő rostokban szegény, de meglepően magas a kalória aránya. tudom hogy finom én is imádom...
2/5 A kérdező kommentje:
de sok egy napra?
2011. júl. 17. 22:30
3/5 anonim válasza:
Szia
a 2 alsó comb az kb 190 kcal, a felső combot nem tudom. a zöldségek nem vészesek. szerintem nem sok ez mára, bár én nem vagyok nagyon hozzáértő.
egyébként ha gondolod itt böngézhetsz : [link]
itt utána nézhetsz miben mennyi kalória ch vagy fehérje található.
4/5 anonim válasza:
Ez egyetlen napi étkezés?
Hát konkrétan kevés. Mi volt a reggeli?
5/5 A kérdező kommentje:
delben keltem:P
semmi:D
megis tele vagyok
2011. júl. 17. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!