Mi a véleményetek a harcosok étrendjéről? (napi 1 étkezés, este)
Figyelt kérdés
[link] Mindig azt hallom, hogy sokszor keveset. Itt pedig azt mondják egyszer sokat.
(Tudom, nem kifejezetten fogyókúrás kérdés, de itt több étrendekben, egészséges táplálkozásban tájékozott ember van)
2011. júl. 17. 21:25
11/11 anonim válasza:
Mivel hosszú évek alatt megszoktam, hogy a nyugodt és normális napközbeni étkezés a legtöbbször lehetetlen, ráállt a szervezetem az estig való koplalásra, és már hízást okoz, ha napi többször eszem, bármi is legyen az, mert eltunyulok tőle, kitágul a gyomrom és pár óra múlva mégtöbbet igénylek enni. Mellesleg a közérzetemnek sem tesz túl jót. Ha elég pörgős, "harcos" napom van, a gyomoridegtől (teljesítő készenléti állapot) étvágyam sincs, csak hazaérés után 1-2 órával nyugszom le evésre alkalmas állapotra, és az elég is. Utána még 1-2 óra munka kell, és lehet aludni. Lehet, hogy ez nem egészséges, de ha már kialakult, berögződött, nem fog egykönnyen felgyorsulni az az anyagcsere, az életmódváltást meg sokan nem engedhetik meg maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!