Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A káposzta leves diétát...

A káposzta leves diétát szeretném elkezdeni de nem szeretem a húst és azt a húst amit kell enni lehet e vmi mással helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vega mert a tötltött káposztát megeszem de a húsokat nem nagyon szoktam enni lécci segítsetek mit ehetnék a hús helyett ??!! A válaszaitokat előre is köszönöm
2009. ápr. 1. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de milyen húst kell enni??

Ennek a levesnek külön receptje van ...nem tudom mire gondolsz...

egy napon lehet húst enni azt hiszem...szerintem mindegy miylen húst eszel, ha mást betartasz...

2009. ápr. 1. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát a káposztához nemtom mi passzol hús helyett, de amúgy tojással, sajttal, hallal, tejtermékekkel ki tudod váltani a húst.
2009. ápr. 1. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
7 napos kúra van leirva amit lehet ismételgetni és 2-3 szelet marhahúst kell enni 2 napon :( halat egyátalán nem eszem meg az a legrosszabb a húsok közül
2009. ápr. 1. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, a húsig nem fogsz eljutni! Én is elkezdtem a diétát, körbejártam az ismerősöket, kinek mi a tapasztalata, sőt még itt is megkérdeztem, sokan mondták hogy lehetetlen végig csinálni. Ááá mondom én nem vagyok finnyás mindent megeszek. Aha, megcsináltam az egész heti levest, megettem egy tányérral, jó volt az, akkor egyszer, de már másodjára nem tudtam szedni belőle. 1 napot se bírtam ki! Ment a wcbe az egész lábas! Nem akarlak elkeseríteni... de a húsos napig el se fogz jutni szerintem..
2009. ápr. 1. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

En is ezt csinalom, es mar nem eloszor. Helyetesitheted esetleg sajtal, vagy csirkevel.

amugy szerintem egyaltalan nem nehez dieta, ha jol van elkeszitve a leves, es pl tenyleg friss bazsalikomot hasznalsz hozza. ja es ha szereted a zoldsegeket.sok sikert hozza

2009. ápr. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!