Könnyen futsz 40 percig?
5 kiló feleslegem van mindössze, de képtelen vagyok futni. Ez van.
Magyarázták sokat, próbáltam rengetegszer de nem megy. Hol a mellkasom szúr, hol más helyen.
Lehet állóképességem gyenge, de hát az aerobic órákon meg semmi bajom ha megállás nélkül pattogok, és az úszás se készít ki.
Biciklivel is hihetetlen távokat teszek meg gyorsan, és egy huzamban.
A futás az szemét dolog. :S valamiért nem megy. és ez dühítő.
Június 15.-én elhatároztam, hogy márpedig az idei nyáron leadom azt az 5-6 kg felesleget, ami 2 év alat feljött rám. Szépen elterveztem mindent, az egyik, hogy hetente 4x vagy 5x (hétköznapkon) eljárok kocogni 40-45 percet. Az első néhány hétben 20 perc után meghaltam, úgyhogy sétáltam a pályán két kört (500m-t) gyorsabb tempóban. A sétálás viszont annyira rossz volt, hogy utána amikor újra elkezdtem kocogni 100 m-en belül úgy beszúrt az oldalam, hogy nem bírtam tovább futni. Azóta próbálok figyelni arra, hogy minél egyenletesebb, lassú tempóba kocogjak. Igen, ha futnék több kalóriát égetnék, de nekem, aki életében önszántából sosem futott eddig (csak tesi órán, amikor muszáj volt), már a kocogás is teljesítmény. Most már fél órát megállás(séta) nélkül lassan kocogok.
És utána mindig olyan jól érzem magam, sokkal vidámabb, pozitívabb és mosolygósabb vagyok. Úgy érzem minden tökéletes. Jót tesz nekem a futás:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!