Tv2 szépségkirálynő választás, szerintetek hány kilósak és milyen magasak, hogy ilyen csont vékonyak?
Szerintem annyira formátlanok. Vélemények?
Hogy lehet valaki ennyire vékony? Ezek semmit nem esznek?
Kedves 23:07-es!
Azért, mert elmondom a véleményem, nem kell felháborodni. Nem vagyok 200 kilós koca, ahogyan te fogalmaztál.
Azt viszont kétségtelen, hogy te azért fogalmazol ilyen primitíven, mert megsértettem az anorexiás lelkedet, mert gondolom, te is ilyen 180/ 40-es gebe vagy. Sorry :)
Még egy dolog:
Miért nem indulok ilyen versenyen?
Mert több eszem van attól, mint ilyen dolgokkal foglalkozni. Ki szép? Könyörgöm, millió szebb nő lenne, de van eszük, nem jelentkeznek baromságokra.
"gyerek korom óta célom, hogy szépségkirálynő legye" Jesszus, inkább végeznék el az orvosit vagy a jogi kart.
Ez a véleményem, most lehet belém kötni. De ezúttal, kérlek, ha lehet szalonképesebb módon, ugyanis nagyon primitív a stílusod, sérti a szemem.
Még egy dolog:
Miért nem indulok ilyen versenyen?
Mert több eszem van attól, mint ilyen dolgokkal foglalkozni. Ki szép? Könyörgöm, millió szebb nő lenne, de van eszük, nem jelentkeznek baromságokra.
"gyerek korom óta célom, hogy szépségkirálynő legyek" Jesszus, inkább végeznék el az orvosit vagy a jogi kart.
Ez a véleményem, most lehet belém kötni. De ezúttal, kérlek, ha lehet szalonképesebb módon, ugyanis nagyon primitív a stílusod, sérti a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!