Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 155 cm-es magassághoz hány kg...

155 cm-es magassághoz hány kg az ideális? Nő vagyok!

Figyelt kérdés
19 éves nő vagyok, most 49 kg. Szerintem még 4-5 kg-ot kellene fogynom, hogy ideális legyen a magasságomhoz. A comb legnagyobb vastagságának mennyi az "ideális" ekkora magasságnál? Nekem 52cm felül a combom, az sok? Egyébként mell: 93 derék: 60 csípő:89
2009. ápr. 1. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! A kalkulátor (www.hazipatika.com) a magasságodhoz 49,5 kg-ot ír ideális testsúlynak. Szóval tökéletes a súlyod! :)
2009. ápr. 1. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
A testtömeg-index kalkulátor szerint, ha fogysz 5 kilót, akkor már túl sovány leszel! Fogynod kilókban semmiképen sem kell, de biztos jó tesz, ha sportolással formázod, szépíted a vonalaidat!
2009. ápr. 1. 09:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Sportolni szoktam (futás, legmagic, súlyzózás, aerobic) viszont túl vaskosnak találom a combjaimat :(! Szoktam tekercselni is feszesítő krémmel+infraszauna! Nem eszek cukrot és fehérlisztet, sok zöldséget eszem, zöldteát és szénsavmentes vizet iszok csak!! Mégis van narancsbőröm, főleg a fenekemen (mondjuk nekem akkor jött elő amikor fogamzásgátlót elkezdtem!)! Na azt hogy tüntessem el? Főleg a narancsbőr zavar :(
2009. ápr. 1. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Keress fel egy szépségszalont, ahol foglalkoznak narancsbőr kezeléssel. Az életmódoddal szerintem már mindent megtettél, ami házilag lehetséges. Egy szalonban bizti tudnak segíteni! :)
2009. ápr. 1. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

155 cm-hez 45kg lenne a jóó

de mondjuk ki milyen alkat!

én pl 168 cm vagyok 55 kg de még kéne vagy 5-6 kg fogynom!

2009. ápr. 1. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónak. A BMI kalkulátora a kérdező magasságához 45 kg-nál már azt írja, hogy alacsonyabb az ideálisnál! 46-tal már beleesik az egészséges tarományba és egészen 60 kg-ig abban is marad! Az ideális testsúly nem azt jelenti, hogy az alsó határán kell lennie, hanem BENNE! Mind alatta, mind felette lenni nem egészséges és problémákat okoz! Ne bíztassuk egymást anorexiára! :)
2009. ápr. 1. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Végülis én 46-47 kg-mal érzem jól magam, de egyszerűen nem tudok már fogyni! 54-ről indultam most télen, de az a 2-3 kiló nagyon ragaszkodik hozzám :D :S! Gondoltam hypoxi kezelésre, de elég drága, és azt hallom, hogy kicsi túlsúlynál nem is hatásos. Ja és celluless-t is használok, még csak 1 hónapja, remélem használ... mintha már kicsit szebb lenne a bőröm :)
2009. ápr. 1. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a fogamzásgátló miatt olyan ragaszkodóak a kilóid.Nem tudom a kedvesed,h van vele,de az én férfi ismerőseim nem szeretik a túl sovány nőket.Szerintem a te méreteid pont ideálisak.Ha tudsz rá áldozni,és ennyire zavar a narancsbőr,akkor tényleg egy szépségszalont nézz meg inkább.
2009. ápr. 1. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!