Hogy egyek vacsorára fehérjét, pl húst ha annak 6-8 óra kell, hogy megemésztődjön?
Egyáltalán miért mondd minenki mást ?
Miért van az,hogy van aki azt mondja,hogy ehetek reggelire szénhidrátot van aki pedig azt mondja h ne ?
Miért baj az ha ebédre levest eszek és nem zöldséget ?
Végre egy értelmes válasz.
köszönöm :)
Szóval akkor nyugodtan ehetek bármit reggelire pl szendvicset csak nem 10 et csak 2-t nem ?
És 6 óra után ne egyek.
Ha ezeket betartom az úgy jó ?
Nyugodtan ehetsz 6 után is, ha mértékkel teszed.
Nem tesz jót a szervezetednek, ha éhezik.
ez egyszerű!
-ha intenziv sportot űzöl (pl.: futás, küzdősportok...) akkor "bármit" ehetsz. azért szalonnát szalonnával ne :D
-ha nem sportolsz intenziven, akkor ugye könnyebben feljönnek a kilók, mivel az edzés alkalmával nem adod le őket!
éértem.
Most olvastam: Mivel nekem alma elhízásom van (hasamon)
ezért le kell vinnem teljesen a kalóriabevételemet és sportolnom.
Szó szerint pedig így van: a testsúly folyamatos és fokozatos csökkentése úgy, hogy ne a testünk izomzatából adjuk le a túlsúlyt, hanem a testzsírból. Ezt pedig csak egy módszerrel tudjuk elérni, ha csökkentjük a bevitt kalóriák számát ugyanakkor a testünk által felhasznált energiamennyiséget növeljük - testmozgással, sporttal.
A testzsír csökkentése pedig a hasi zsírrétegből is történik, így valóban elérjük célunkat - a hasunkról fogyunk. Ebben van igazság ??? csakmert a múltkor azt olvastam,hogy pont h a kalóriát kell növelni.. ez meg azt írja,h azt kell csökkenteni...
jó most nem az a lényeg,hanem h lemenjen a sok zsír :S
Csak annyi mindent mondtak már h azt sem tudom h kinek higgyek.
mit egyek ?
reggelire megeszek 3-4 zsemlét párizsival.
Dolgozok szal mozgásban vagyok.
hazamegyek és biciklizek,futok.
Aztán eszek valami levest majd felülésezek.
Ez így miért nem jó ?
Jó zsemle kilőve !
De be tudok szerezni barna kenyeret és holnaptól azt veszek :)
Párizsi maradhat vagy inkább valami joghurt ?
3-4 szendvics sok, akármiből csinálod. Nem a párizsi, bár helyette ehetnél sonkát, zöldséget, hanem a pékáru.
És csak kétszer eszel naponta? Az nagyon nem jó, 5-6 alkalommal kéne kisebb mennyiséget enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!