Mi volt az elmúlt napjaitok diétás menüi?
Most nem sikerült semmit kihozni.
Sok teljes kiőrlésű kenyeret ettem, volt hogy elalvás előtt, mert éhes lettem. Panírozott husi, vajas krumpli, és kólát is iszogattam. De nem híztam tőle, és nem mozogtam.
reggeli: 2 sz graham kenyér+ 2 sz csmellsonka+uborka, pari, paprika
tízórai gyümölcs volt (alma, barack, sárgabarack)
ebéd: tökfőzelék, piritott sovány sertéshússal
spenótfőzelék 2 db főtt tojással
barnarizs párolt vajbabbal 2 kicsi zöldfűszeres pulykamellel
3 db főtt újkrumpli piritott sovány setéshússal és 4 db kovászos ubroka-holnap lesz ez
uzsonna: málna, szeder, alma volt eddig
vacsora: zöldségsaláta joghurttal, egyik nap 2 sz dinnye volt, tegnap kefír+joghurt fahéjjal kikeverve
Tegnap:
Reggeli: 13 dg főtt zöldséges (háromszínű) durumtészta csupaszon (450 kalória)
Uzsonna: 1 Wellness-szelet (97 kalória)
Ebéd: 3 tányér gyuvecs (hasonlít a lecsóhoz, de van benne főtt marhahús is)
Uzsonna és vacsora: dinnye
Ma:
Reggeli: mézes margarinos integrális kenyér (10 dg kenyér, a margarin 25 % zsírtartalmú, összesen 500 kalória)
Uzsonna: 8 db Győri Édes Koprovit (k.b. 140 kalória)
Ebéd: kirántott csirkemell szeletek, egy szelet rozskenyérrel
Uzsonna: 5 szem málna
Vacsora: tarhó (hasonlít az aludtejhez, 100 kalória, és natúr, 1,5 százalékos joghurt, 80 kalória)
Mint látod, az ebédeimnél még arra sem vettem a fáradtságot, hogy kiszámoljam, hány kalóriák, pedig lehet, kellene, és akkor az eredmény tudatában mondjuk nem 3 hanem 2 tányér gyuvecsot ennék. ☺
LOL reggeli, uzsi, ebéd.. :)) de aranyos szerintem!!
(péntek) egész nap: rozskenyér, tarja, kolbász és paradicsom
este: kur.vasok sárgabarack, tej, összehomogenizál, és 2 óra mire ezt a mennyiségű viszkózus izét magambatöltöttem, ha már így összekeverem... pff
normális étkezés utána: rozskenyér, túrista rúd (valami főleg húsból készült szamámi szerű termék) paradicsom, barna sör (nyami, újra megéheztem.)
laza, a tested is biztos hálás érte..
ha anyagiak nagyon nem adnák, akkor még ott a szomszéd.. macskája. vagy maga a szomszéd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!