Felszedtem 7-8 kg az elmult időben, ezt hogy tudnám leadni mihamarabb?
Figyelt kérdés
52-53 kg voltam, most kb 60 kg-vagyok. nem azt mondom hogy dagat vagyok, mert nem. csak zavar ez a felesleg mert meglátszik. a hasamon, derekamon,combomon, és fenekemen nagyon meglátszik. és a vádlimis kezd vastagodni. mire jó idő lessz szeretném ezt leadni mert a feszülös felsőim már nemállnak ugy mint régebben. tippek, ötletek hogy hogyan tegyem ezt?2011. jan. 15. 18:45
1/6 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is. Az én receptem a következő: elhagytam a csokit, chipset, sütiket (néha-néha, de tényleg nagyon ritkán azért eszem, de mértékkel, nem kétpofára), nagyon kevés kenyeret, tésztát eszem. Evés előtt meg kell inni 1 pohár (2 dl) vizet, ettől feltöltődik a gyomor és nem kíván olyat sok ennivalót az ember. Néha szobabiciklizem is (sajnos elég lusta vagyok, úgyhogy ez nem rendszeres). Szóval a "kajamegvonással" sikerült eddig 4 kilótól megszabadulnom. Neked is sikerülni fog, csak tényleg figyelj oda, hogy ne nassolj és a szénhidrátokat csökkentsd le. Sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) egyébként mennyi idö alatt sikerült 4kilót leadni?
2011. jan. 15. 19:02
3/6 anonim válasza:
Kb. 3 hét alatt. Ez heti kb. 1 kiló, ami teljesen normális és a szervezetet sem viseli meg. Lehet, hogy rendszeres sportolással gyorsabb lenne a fogyás, de mint írtam, sajnos lusta vagyok. :-(
4/6 anonim válasza:
HA rám hallgatsz, nem iszol vizet éhgyomorra! Felhígítja a gyomorsavat, és sokat ront az emésztésen.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen. heti 3-4-szer intenzív sport (futás aerobic, egyéb) és mellette napi 1200-1400 kal bevitel. Heti 1-0,5 kiló fogyás zsírból garantált. Tehát 3-4 hónap után már meg lesz.Gondolom nem 2 hét alatt rakódott rád, ezért idő kell a normális változáshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
mit ehetek és hogyan?
2011. jan. 19. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!