Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi olyan rohadt sürgős valakin...

Mi olyan rohadt sürgős valakinek, hogy időre kelljen fogynia?

Figyelt kérdés
Érdekesebbnél érdekesebb kérdéseket tesznek fel egyesek, pl "jövőhét szombatig hogy tudnék a legtöbbet fogyni". Ennek mi az értelme? Ki sürgeti őket ennyire? Nem értem.
2011. júl. 12. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Általában van valamilyen esemény, amire csinik akarnak lenni (strand a barátokkal, vagy találkozás egy pasival, akármi). Gondolom, nem jut eszükbe időben nekiállni fogyózni, vagy eszükbe jut, csak úgy gondolják, hogy az még messze van. :)
2011. júl. 12. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is gáznak tartom ezt.Aki utolsó utáni pillanatban kapcsol h lekéne fogyni.Még az a szép amikor lehetetlen dolgokat akarnak,amit tényleg nem lehet megvalósitani.

Sok a tudatlan ember.Gondolom vagy strandra akarna menni még nyáron vagy valami eseményre akar jól kinézni.

2011. júl. 12. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt én sem értem, mert ha például elhívja egy pasi randira, akkor neki úgyis úgy tetszik ahogy van. Szóval semmi értelme, inkább sportoljon aki fogyni akar, és ékezzen egészségesen. Meg persze ne 2nap alatt akarjon leadni 10kilót, mert az úgysem fog sikerülni. Lassan, de akkor biztosan.

2011. júl. 12. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem, mi a jó ebben. én ma kezdtem el fogyózni, nem is, inkább életmódot váltani,hosszútávúak a céljaim. eddzeni is ma kezdtem el,egy hat hetes futásprogramot végzek, utána is szeretném folytatni.
2011. júl. 12. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:57

Szia! Épp ez az, te is változtatni szeretnél a súlyodon, de nem koplalással, meg mindenféle hülyeséggel. Egyébként hány éves vagy? Hány kiló, ehhez hány cm, és mennyit szeretnél fogyni?

2011. júl. 12. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

22:57-es vagyok

15 éves lány vagyok. 170 cm és 61 kg. nincs kifejezetten célom kg-ok terén, inkább izmosodni, vékonyodni szeretnék. a centikre és az összhatásra megyek, nem a kilókra. ;)

2011. júl. 12. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi olyan fontos?Hát Alekosz!
2011. júl. 13. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:59-es vagyok

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:09-nek

Szia! Szerintem teljesen ideális a súlyod a magasságodhoz. Én mondjuk inkább pár kilót fel szeretnék szedni, csak bármennyit ehetek, nem igazán látszik meg rajtam. 170cm-hez vagyok 50kg. Szóval igen. De ez van. :) Amúgy sok szerencsét.

2011. júl. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!