Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire ideális súly?...

Ez mennyire ideális súly? 167-cm vagyok,és 63-kg.

Figyelt kérdés

Kővér vagyok??

167-cm vagyok,és 63-kg.

Nem vagyok sportoló ugy hogy nem vagyok izmos.

15-éves lány vagyok.

2009. márc. 30. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
ezt így nem lehet megállapítani.. ezt te láttod, mert ha nehéz a csontod akkor egyáltalán nem vagy kövér.. ha viszont könnyü a csontod és még is ennyi akkor lehet van egy kis felesleg
2009. márc. 30. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
A BMI szerint még éppen ideális. Ennél ne legyen több, kevesebb lehet, de azt se sokkal!
2009. márc. 30. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Kb olyan lehetsz mint én, nem vagy kövér, picit talán telt idomú, de kövér semmiképp. Ezt neked kell eldönteni, hogy jól érzed-e magad így, vagy sem. Eltudod fogadni magad? Jól érzed magad a bőrödbe? Magabiztos vagy? Én nem és nekem ezért kell lefogynom, de hogy neked kell e vagy sem ezt döntsd el magad.
2009. márc. 30. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen tökéletes a súlyod, én ugyanilyen magassághoz 67kiló vagyok, és soha nem mondták rám, hogy kövér. Bár rajtam minden kiló arányosan oszlik el, és az is számít. Kérdezd meg egy olyan ismerősöd véleményét, akiben megbízol.
2009. márc. 31. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lehet ezt így megmondani. Azonkívül nekem ez a kilózgatás egyáltalán nem tetszik. Tényleg számít a csontozat is, és az izom is, ugye nehezebb mint a zsír. Márpedig ha feszes és csinos vagy szépen formában tartott testtel akkor ki a fenét érdekel, hogy jobban hangzana két-három kilóval könnyebbnek lenni, csak épp felesleges zsírral, szottyadtan.

Tessék választani. Nem hinném, hogy a kilók annyira fontosak, ha így nézzük.

2009. márc. 31. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
sztem sok.15 éves lány vagy ráadásul úgyhogy még többnek számít. lassan kezd fogyni egészségesen! hát az én bnőm 172cm és 50kg na neki jó alakja van.
2009. márc. 31. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot, szerintem 172 cm-el és 50kg-val inkább csontváz lehet! Ha a BMI alapján is megfelelő a súlya, miért lenne sok? A fiúk nem szeretik a pálcikákat!
2009. márc. 31. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ha nem lenne súlyproblémája akkor nem kérdezgetné a neten,h ez kövér-e. nem kövér de túlsúlyos ez már. a bmi egy vicc. a bmi szerint én egy veszélyesen elhízott csoportba tartozok ami már egészségkárosító közbe meg elég szépen látszanak a hasizmaim.
2009. márc. 31. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!