175-cm magasvagyok hány kilónak kéne lennem? 16/L
testzsírszázalékot méress, ott kikalkulálják, hogy a te jelenlegi izomzatodhoz és a csontrendszeredhez viszonyítva mennyi lenne az egyénre szabott ideális testtömeged
16:32: az tuti, hogy a 170 cm-es 46,5 kg-os hölgyike erős testképzavarban szenved....még egy 14-15 éveshez képest is kórosan sovány...menstruálsz egyáltalán, te liba?
65 is sok. Én 180 cm mellett vagyok 66 kiló és van feleslegem. 60 kiló körül van az ideális.
A 46 kilós anorex szerencsétlennek kuss van.
A női magasság: -110
A te esetedben: 175-110= 65kg (ennyinek kell lenned)
Természetesen, ha sportolsz, az izom lehet több rajtad. Amúgy van olyan barátnőm, akinek kevesebb a súlya az enyémnél, mégis én nézek ki jobban, mert arányosan oszlik el! Egymagasak vagyunk! ;)
"A női magasság: -110"
én is akarok ilyen lazán írni :DD ez mit jelentett? se mértékegység, se semmi :P -110, majd belevesszük az alapítandó vallásunkba. de én azt mondom, hogy 24, mert ugye az a válasz (ha jól tévedek) a világ kérdésére (Douglas Adams nyomán)
jesszusom,le libáztok,meg anorexiáztok:) nem vagytok normálisak,nem is ismertek..egyáltalán nem vagyok anorexiás,és a neten is 55 kg körülit irtak a hölgynek..a magasságához...szánalmas milyen emberek vannak:)ment a lefele nyilacska:)bunkók!:)
"anorexiás liba"voltam
ja és igen,menstruálok már,te liba!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!