Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogok dögleni ha most...

Ki fogok dögleni ha most hirtelen heti 2 helyett heti 4-5 alkalommal megyek úszni?

Figyelt kérdés

Rám szólt az úszómester,hogy nem járok eleget,minden nap kell jönnöm. Gondoltam miért ne,legalább megizmosodok egy kicsit mert amúgy elég véznácska a karom. De eszembe jutott hogy nem lesz ez nagyon kimerítő? Eddig heti 2x jártam,45-50 percre,40 hosszt úsztam. Most kezdtem el magam "fejleszteni" hogy mindig több hossz sikerüljön adott idő alatt (most tartok 50-nél,100-ig minimum el akarok jutni).

Nagyon megterhelő lesz ez a gyakori edzés? Vagy tegyek bele "lazítós" napokat mikor kényelmesen úszkálok kevesebbet,meg "belehúzós" napokat mikor teljes erőből úszok?

16/L

2011. júl. 6. 14:41
 1/3 anonim válasza:
bírni fogod, nyugi. Ha meg nem, akkor pihensz. de menni fog, miért ne menne?
2011. júl. 6. 14:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Biciklivel jártam így anno,minden nap tekertem,minden nap többet,és a végén már a canga látványától is undor fogott el,egész nap olyan voltam mint aki nem aludt éjjel,semmihez se volt erőm :D
2011. júl. 6. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha attól tartasz nem fogod bírni a tempót, fokozatosan növeld az edzéseid számát. Szóval ne rögtön 5x menj, hanem csak 4x. 2-3 héten keresztül menj 4x edzeni, aztán jöhet az 5 edzés is.

16/L

2011. júl. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!