Sztetek is 170 cm-hez 60 kg a normál súly?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt írják, pedig sztem bőven nem. Az 50 kg már inkább passzol. Akik azt írták nem láttak még 170/60 kg-os csajt..50-53kg-mal sokkal szebb egy lány 170-hez. Sztetek?2011. júl. 5. 22:39
11/13 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok és 61 kg. Én is sokszor hallom, hogy ez pont jó, de én így nem tetszem magamnak. Nekem az ideális súly az 55 kg lenne, remélem, hogy sikerül is elérnem! :))
12/13 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok,58-59 kilóval,teljesen normális az alakom,izmos vagyok és karcsú. Nem mindegy ám hogy valaki sportol és izomból van a 60 kilója,vagy löttyedt és zsírból. 50 kilóval én úgy néznék ki mint egy gulágmenekült,szvsz.
13/13 anonim válasza:
az ugymég jó 60 kiloval
de 50-nel ? sose akarnék anyi lenni
mert én iss 170 cm vok de 60 alá soha nem mennék ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!