Sztetek is 170 cm-hez 60 kg a normál súly?
vannak ilyen test súly indexes dolgok, ha rákeresel ki tudod számolni...
amúgy szerintem normális..
Hát nekem van ismerősöm, aki 170/50-52 kg, és mit mondjak, elég gebe, kiállnak a csontjai. Én pedig 170/59-60 vagyok, és nem érzem úgy, hogy fogynom kéne, többször neveztek már karcsúnak.
Egyébként az alakod függ a csontozattól is (pl. nekem az életbe nem lesz keskeny csípőm, ha csak le nem reszelem :D), és az izmoktól, mint tudjuk az izom nehezebb, mint a zsír. Volt nemrégiben egy kérdés, a kérdező sportolt, feltett magáról egy képet, mindenki 50 kg-nak saccolta (170-hez), és kiderült hogy 63, többen mondták neki, hogy hízhatna, mert egyes helyeken túl vékony volt.
Ezen kívül meg ízlések és pofonok, ez női szemmel is érvénes, van akinek az ideáljára azt mondom, hogy sztem ez túl vékony, ronda, máséra meg hogy ez már duci. De nekik tetszik, és a legfontosabb hogy elfogadd magad. :)
Kérdező, megkérdezhetem milyen magas vagy és hány kiló? Esetleg még hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!