Mennyi egy ember ideális kalóriabevitele? (részletek lent)
én ezt nem tartom reaálisnak...sőt..rengetegnek!:O
178cm vagyok, 20 éves...és 75 kg..
közepesen sokat mozgok..és lány vagyok..
Szükséges kalória :
2464 / nap
Hogy elérd ezt a kalória szintet a következőket kell követned:
Zsír :
68 gramm / nap
Fehérje :
154 gramm / nap
Szénhidrát :
154 gramm / nap
Alkohol :
88 gramm / nap
ezt dobta ki rám??? én rengetegnek tartom a 2400 kalóriát naponta?? pláne, hogy fogyni akarok...
Mit gondoltok?
Azt az alkoholt én furcsállom kicsit. :D
Eszerint a számláló szerint is kb. 2400 kcalt enned a súlytartáshoz, viszont heti fél kiló fogyáshoz 1900-at. Őszintén szólva ezt én is egy picit sokallom, most mennyit eszel egy nap (csak kb.ra)?
Az alapanyagcserédnél (ott van az is) mindenesre ne egyél kevesebbet, mert annak nem lesz jó vége.
Háát....kb olyan 1000-1500kalóriát..
meg mellette amikor tehetem mozgok..tehát akkor kb 400-800 kalóriát biciklivel el is égetek.
Reális, nekem tökéletesen kiadta a 3600kcalt.
2400kcal a súlytartásodhoz kell, ebből 500kcal vonj le ha fogyni akarsz.
És próbáld meg nem alábecsülni a kcal beviteled mert ebből sok félreértés szokott lenni. Márpediglen alábecsülöd akármit is mondasz, ha 1000-1500kcalon élnél már régen nem 75kg lennél hanem csak 55... Azt meg felejtsd el, hogy 800kcalt elégetsz egy óra mozgás során, kivéve ha nem küzdősportot űzöl vagy futó sprinter, esélytelen, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!