Nyárig le lehet fogyni?
Igazából szerintem ez sok mindentől függ. Például én 14 éves koromban két nap alatt leadtam 7 kilót annyival, hogy elmentem mindkét nap 4 km-t futni. A családom azóta is azt mondja, hogy genetika...mert nővérem is ducibb volt, és később nőiesedett csak. Most viszont a télen felszedtem több kilót is. Elkezdtem edzeni, és egész látványosan fogytam. Nem kilóra, hanem látszatra, mert átrendeződött a zsír izommá. Mindez 2 hét alatt. Azt javaslom, hogy minden nap szánj egy kis időt edzésre. Én úgy szoktam csinálni, hogy 6-7 között minimum lezavarom a vacsorát, de csak valami könnyű ételt eszek, és 8-9 fele még tornázok.
Mindezt egybevetve, hogy végre a kérdésedre is válaszoljak. Szerintem sikerülhet. :) Csak légy kitartó, és ha nincs eredmény egy napon/héten belül, még ne keseredj el, csak csináld! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!