Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárig le lehet fogyni?

Nyárig le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Szerintetek egészségesen, látványosan gyúrás mellett leadhatom a felesleges kilókat a mellemről, hasamról, combomról? (fiú vagyok) most vagyok 90kg
2009. márc. 28. 15:44
 1/3 anonim válasza:
100%

Igazából szerintem ez sok mindentől függ. Például én 14 éves koromban két nap alatt leadtam 7 kilót annyival, hogy elmentem mindkét nap 4 km-t futni. A családom azóta is azt mondja, hogy genetika...mert nővérem is ducibb volt, és később nőiesedett csak. Most viszont a télen felszedtem több kilót is. Elkezdtem edzeni, és egész látványosan fogytam. Nem kilóra, hanem látszatra, mert átrendeződött a zsír izommá. Mindez 2 hét alatt. Azt javaslom, hogy minden nap szánj egy kis időt edzésre. Én úgy szoktam csinálni, hogy 6-7 között minimum lezavarom a vacsorát, de csak valami könnyű ételt eszek, és 8-9 fele még tornázok.

Mindezt egybevetve, hogy végre a kérdésedre is válaszoljak. Szerintem sikerülhet. :) Csak légy kitartó, és ha nincs eredmény egy napon/héten belül, még ne keseredj el, csak csináld! Sok sikert!

2009. márc. 28. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) 5-6 ig szoktam énis edzeni, csak az a baj hogy nembirom megállni hogy ne igyak egyek finomat :( nade rászánom magam
2009. márc. 28. 18:50
 3/3 anonim válasza:
Szia. Még az előző válaszomhoz hozzácsatolnám. Igazából nem baj, ha van étvágyad. Az edzéshez még több energia is kell, mint alapjáraton, csak ne későn egyél, és ne túl zsírosat. Tényleg sok sikert. :)
2009. márc. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!