Elegem van! Minden összezavar, annyiféle diéta van. Akkor most mi a jó?
Sziasztok!
A súlyommal egy-két van problémám, igaz, csak 4 kilót szeretnék leadni. Amióta ezen agyalok, utánajártam a diétáknak. Annyi mindent néztem már, és lassan kezdek beleőrülni, kikészít!!! Ti nem voltatok még így? Amikor nagyon odafigyelek, hogy mennyit és mit eszek, kb. 900 kcal juttatok be a szervezetembe, amikor nem figyelek oda, képes vagyok degeszre enni magam, és egyik sem jó. Ilyen fiatalon nem akarok tönkretenni magam, 15 éves vagyok.
A diéta mellett persze edzek, már 6 napja. Az utóbbi 3 napban 1 órán keresztül szobabicikliztem, és jól esik.
Mennyi az ideális kalóriabevitel ennyi mozgás mellet?
Össze tudna nekem valaki állítani egy diétát 3 napra? Vagy tudna küldeni? Már nagyon elegem van, ezen jár az agyam napok óta és eszeveszett módon kalóriát számolgatok... :(
Előre is hálásan köszönöm a (normális) válaszokat! : )
Egy lány
166/62
Mi lenne, ha 62 kilósan nem számolgatnád a kalóriákat, és nem akarnál lefogyni?! Sokkal jobb lenne. Nem írnál ki ilyen kérdéseket, viszont némi mozgással tölthetnéd az időt.
Sokkal jobb lenne neked is, és nekünk is. Egyél sok gyümölcsöt, és kerüld a zsíros ételeket. Szerintem vagy így, nem kell mindenkinek az anorexiásokat majmolnia.
bár rajtam azért bőven van felesleg, én is mindent elolvastam, és kipróbáltam, végül az összeollózott saját módszeremmel sikerült fogynom. február végén kezdtem, és 14 kg-t adtam le azóta.
Nagyon sok pénzbe vannak a diéták, és bevallom lusta is vagyok számolgatni, úgyhogy Norbi ötletét alkalmazom, 2-ig szénhidrát, utána húsok, tejtermékek, és törekszem mindig kevesebbet enni.
Odafigyelek, hogy rendszeresen, rendezetten egyek.
És olyan tornát kerestem, amit örömmel csinálok. Nem kimondottan a fogyás motivál, hanem hogy élvezem a mozgást.
De szerintem neked nincs mit leadnod.
900 kalória iszonyú kevés, persze hogy bezabálsz utána, éhezteted magad! Számold ki itt, mennyi kell neked.
De egyébként én is osztom az első válaszoló véleményét, felesleges még számolgatnod, egyszerűen ne egyél édességet, sós rágcsákat, fehér lisztet, és ne igyál mindenféle cukros üdítőket, inkább vizet. És a legfontosabb: mozogj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!