Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van! Minden összezavar,...

Elegem van! Minden összezavar, annyiféle diéta van. Akkor most mi a jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A súlyommal egy-két van problémám, igaz, csak 4 kilót szeretnék leadni. Amióta ezen agyalok, utánajártam a diétáknak. Annyi mindent néztem már, és lassan kezdek beleőrülni, kikészít!!! Ti nem voltatok még így? Amikor nagyon odafigyelek, hogy mennyit és mit eszek, kb. 900 kcal juttatok be a szervezetembe, amikor nem figyelek oda, képes vagyok degeszre enni magam, és egyik sem jó. Ilyen fiatalon nem akarok tönkretenni magam, 15 éves vagyok.

A diéta mellett persze edzek, már 6 napja. Az utóbbi 3 napban 1 órán keresztül szobabicikliztem, és jól esik.

Mennyi az ideális kalóriabevitel ennyi mozgás mellet?

Össze tudna nekem valaki állítani egy diétát 3 napra? Vagy tudna küldeni? Már nagyon elegem van, ezen jár az agyam napok óta és eszeveszett módon kalóriát számolgatok... :(

Előre is hálásan köszönöm a (normális) válaszokat! : )

Egy lány

166/62

2011. júl. 3. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha 62 kilósan nem számolgatnád a kalóriákat, és nem akarnál lefogyni?! Sokkal jobb lenne. Nem írnál ki ilyen kérdéseket, viszont némi mozgással tölthetnéd az időt.

Sokkal jobb lenne neked is, és nekünk is. Egyél sok gyümölcsöt, és kerüld a zsíros ételeket. Szerintem vagy így, nem kell mindenkinek az anorexiásokat majmolnia.

2011. júl. 3. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha kicsit kevesebbet eszel és sokkal többet sportolsz. A csodadiéták csak arra jók, hogy lehúzzák az embert, felesleges velük foglalkozni.
2011. júl. 3. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár szerintem 58 kilósan közel sem lennék anorexiás. :) Egyébként írtam, mozgok.
2011. júl. 3. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Az elsőnek szólt az előbbi komment! :) Neked is kösönöm, tehát az adagok...
2011. júl. 3. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2011. júl. 3. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:

bár rajtam azért bőven van felesleg, én is mindent elolvastam, és kipróbáltam, végül az összeollózott saját módszeremmel sikerült fogynom. február végén kezdtem, és 14 kg-t adtam le azóta.

Nagyon sok pénzbe vannak a diéták, és bevallom lusta is vagyok számolgatni, úgyhogy Norbi ötletét alkalmazom, 2-ig szénhidrát, utána húsok, tejtermékek, és törekszem mindig kevesebbet enni.

Odafigyelek, hogy rendszeresen, rendezetten egyek.

És olyan tornát kerestem, amit örömmel csinálok. Nem kimondottan a fogyás motivál, hanem hogy élvezem a mozgást.

De szerintem neked nincs mit leadnod.

2011. júl. 3. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

900 kalória iszonyú kevés, persze hogy bezabálsz utána, éhezteted magad! Számold ki itt, mennyi kell neked.

[link]

De egyébként én is osztom az első válaszoló véleményét, felesleges még számolgatnod, egyszerűen ne egyél édességet, sós rágcsákat, fehér lisztet, és ne igyál mindenféle cukros üdítőket, inkább vizet. És a legfontosabb: mozogj! :)

2011. júl. 3. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! :) Megfogadom a tanácsaitokat! :)
2011. júl. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!