Nagyon éhes vagyok chipsre popcornra meg csokira:S Mit egyek helyettük?
néha kell egy kis lazítás!
én is egyik nap bezabáltam gumicukorból,csipszből,és ropiból,mert megbolondultam volna,ha nem teszem meg.
Nyugodtan nyomás enni!
húúú--- se zöldség se gyümi miért nem szereted??? :-o
zabpehelyt próbáltad kis mazsolával ?.. de hát figyelj chipsz?? tisza zsiir.. meg ne is mondjam milyen gamatságok.... 3éve nem eszek ..utálom csoki az még hmm nyámi néha kicsi belefér :) popcorn meg az sem nagy bu''n ha néha picit eszel! :) s aztán ..de MOZOGJ ha már ezeket kivánod sokat mozogsz akkor belefér ..s próbálj enni keveset s ne zabálj be s akkor jó:) de nemtudom esküszöm ha mozogni sem szeretsz.. sem zöldség s gyümii akkor huhaa :P
Egyél azt. Vagy kicsit fogyni szeretnél, és azért nem akarsz azt enni? Hát kell hozzá akaraterő... xd Amúgy egyél zöldséget vagy gyümölcsöt, csinálj gyümölcssalátát, én megimádtam. És a chips-ről már teljesen leszoktam, most jön a csokileszokás is... Rágózz, vagy egyél tökmagot, szotyit, pisztáciát...stb.
15/L
Egyél egy kis mézet :)
Én múltkor édesre vágytam egy kis mézes túró nagyon jól esett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!