Pár napja, nincs székletem, ettől mutathat többet a mérleg?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 09:33
1/12 bix válasza:
nem. ami bemegy az csak úgy eltűnik. mondjuk részben ez igaz is lehetne:D
de igen. egyértelműen, hiszen a bélsár mint olyan tömeggel rendelkező objektum
2/12 anonim válasza:
Nagyon minimális a benned levő sz@r tömege. Egyszer próbáld ki, hogy előtte leméred magad és utána is. Nem lesz sok különbség. Nem hiába úszik a víz tetején, mert annyira könnyű.
3/12 anonim válasza:
" Nem hiába úszik a víz tetején, mert annyira könnyű." fizikából hányszor buktál?
4/12 anonim válasza:
Biztos az 50 kilós faágak is azért úsznak a vízen mert könnyűek. :)
5/12 anonim válasza:
az 50 kg-os faág is relatíve könnyű, ha egy elefánt tömegéhez viszonyítjuk....bár az elefánt is tud úszni :D XD
6/12 anonim válasza:
Ne is beszéljünk a több ezer tonnás hajókról. Azok is könnyűek :)
7/12 anonim válasza:
Nekem el szoktak süllyedni, akkor én nehezet kakilok?
Azért van tömege, meg a folyadéknak is amit megiszol.
8/12 anonim válasza:
Igen,mutathat,nkm van h 2kgval is tobbet mutat:P De ez mindenkinel valltozo:P
9/12 anonim válasza:
Ha nem megyek wc-re pár napig,csak 1 kiló eltérés szokott lenni.Nálad lehet,hogy több van,de ha 4-5 kilóval több vagy,az már biztos nem a sz@rtól van.
10/12 anonim válasza:
nekem volt,h 3 napig nem volt székletem,megmértem magam mielőtt kellett és miután túl voltam rajta,2kg eltérés volt...szóval lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!