Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Hypoxi...

Mi a véleményetek a Hypoxi trainer-ről?

Figyelt kérdés
Ma megyek először, és érdeklődnék hogy milyen vagy hatásos e?
2011. jún. 29. 11:46
 1/8 bix ***** válasza:

azt írják az oldalán hogy a megnövekedett anyagcsere és a több oxigén fogozza az égést...

ezzel egy gond van. az anyagcsere az mint a neve is mondja kétirányú. tehát be is kell vinni valamit, arra pedig jó hogy a sejtekhez gyorsabban juthat elvben a tápanyag de a vérbe hogy kerül be? normális kaja ezek szerint az alap megintcsak... ha nincs normális kaja akkor lehet gyors az anyagok szállítása ha nincs mit, vagy csak szemét...

fokozza az égést. ez tűznél frankón igaz. a szervezet oxidációs folyamattal jut energiához, ez is igaz. viszont a test akkor "éget" zsírt, ha erre rá van kényszerítve, azaz mozgást kap, ami kalóriadeficitet okoz, magyarul kevesebb a bevitt ch mint az elégetett. amíg ez nem teljesül addig nincs mit fokozni, mert nem hogy égés de szikra sincs.

látom hogy biciklizel benne, a helyzet viszont az, hogy jelentősen nagyobb kalóriamennyiséget nem fogsz elégetni, a parasztvakítás netovábbja pedig az utána következő infraszauna, ami jól leizzaszt, ledobod a vizet, és tessék. lehet is mérni a centiket... jól mutat papíron, csak ne igyál utána, és reggel ne mérj újra. hidratálódsz és ennyi..

nagyságrendileg nem fog segíteni, ha már mozogsz és normálisan kajálsz akkor elenyésző "segítséget" adhat maximum.

2011. jún. 29. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:
ma voltam és kipróbáltam. nem súlyra van a fogyás hanem átalakít és karcsúsít. a narancsbőrt eltünteti. nekem eddig nagyon tetszik
2011. jún. 30. 00:23
 3/8 bix ***** válasza:

" nem súlyra van a fogyás hanem átalakít és karcsúsít. a narancsbőrt eltünteti. nekem eddig nagyon tetszik"

átalakít? mit mivé? zsírt izommá? kétlem. biológiailag lehetetlen, mivel a zsír energiaraktárként szerepel a szervezetben az izom meg nem... raktárból nem lesz targonca ha értjük a párhuzamot... a zsírt le kell bontani, ehhez intenzív kardió mozgás kell, szénhidrát szegény étkezés és némi fehérje. az izom növekedéséhez szénhidrát gazdag étkezés kell iszonyatsok fehérje, és még véletlenül se kardió mozgás. a kettő egyszerre nem tud teljesülni, még vákum alatt se...

a karcsúsodás fogyást jelent minden égöv alatt.

a narancsbőr is zsírszövet, csak laza, a bőr felszínéhez közelebbi, lerakódás. ha ezt el alakod tűntetni akkor fogyni kell. tény.

sok sikert, nem tudom milyen hosszan tervezed ezt csinálni, de esetleg ha van kézzel fogható eredmény mondjuk 2 hét alatt, akkor utána ha van rá lehetőséged normális diéta és kardió mozgás kombinációt is megnézhetsz ugyanennyi idő alatt. meg fogsz lepődni

2011. jún. 30. 07:46
 4/8 A kérdező kommentje:
hát kedves bix, ha hiszed ha nem, 3 nap alatt 2 kg-ot fogytam.
2011. júl. 1. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egy edzés fogyok 3 kilót,uh a 2 kiló nem sok.

Utána iszom és ugyanott vagyok.Ennyit a mérlegről.

Mérj testzsír%ot és annak a csökkenését figyeld.

A mérleget meg dugd az ágy alá.

2011. júl. 3. 21:29
 6/8 bix ***** válasza:

hát kedves kérdező: ha a fogyásod zsírból történt akkor bizony gratulálni tudok... bár ez azt kéne jelentse hogy három nap alatt te bizony 17-18.000 kcal deficitet hoztál össze, ami jól hangzik, bár ennyit egy napi 10 órában utat burkoló munkás, vagy egy építkezésen dolgozó kőműves se tud... de mindenképp gratulálok:)

gondolom nem ismered a tényt hogy a szervezet jelentős része víz, és a fogyás korai szakaszában ez, a salakanyagok, stb kezd távozni jelentős részben... nagyfogyás mint műsor megvolt? első hetekben hogy robbantak lefele a nagy emberek? az zsír volt? nanáhogy:D aztán alig meglepő módon belassultak, pedig profi edzők, profi szakértők által összerakott kaják, stb volt mellettük. ennyi. zsírból ha egy stáb áll melletted akkor is lehetetlen naponta fogyni ennyit, nem véletlen hogy pl ebben a műsorban sem ezekkel a módszerekkel fogytak...

de jó pénzért bármit el lehet adni, és lesz mindig valaki akit egy hosszú edzés után beültetnek a szaunába, majd megmérik a mérlegen, és elhiszi hogy úristenmennyitfogytamazáldójátwooooooow. persze ez szerintem teljes mértékig kimeríti a vásárló megtévesztését, de ez van...

2011. júl. 4. 07:27
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok, tök jó, hogy itt mindenki személyi edző, és minden és mindenki mást kritizál, de mondok vmit. Egészségesen étkezem (tényleg!!!) sokat iszom (vizet, zöld teát) rengeteget sportolok, és jó kondiban is vagyok. MÉGIS!!! ott a narancsbőr. Nem kicsit. Nem tudok már mit kitalálni. nem kell fogynom, vékony vagyok. fogamzásgátlót sem szedek. nem vagyok hájas, nem!!! de a narancsbőr ott van. Magamnál vékonyabbat (már szinte nádszál) is ismerek, aki nálam is többet mozog (pedig heti 3-4 másfél óra edzés nekem is megvan) és nálam sokkal narancsbőrösebb az illető. van ilyen, és sok fiatal, edzett nőt látok az öltözőben, akiknek az életük a sport, és a 90%-uk narancsbőrös. Ezért én megpróbálom a hypoxit, szerintem erre találták ki, és nem a lustáknak, nem a kifogást keresőknek. Na, ennyi. ha valaki tud jobbat, szóljon, de kioktatás nélkül.
2012. jún. 28. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
55%

"hát kedves bix, ha hiszed ha nem, 3 nap alatt 2 kg-ot fogytam."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jól kiszarhattad magadat akkor ember! : ))

2019. márc. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!