Elliptikus trainer, szerintetek?
Mit formál leginkább, mennyire jó eszköz, ha fogyni, formásodni szeretnék (diétázok természetesen), és naponta kb mennyit érdemes használni, hogy legyen értelme?
(A kérdésre válaszoljatok, ne másra. Köszi)
Köszönöm a válaszod, igazából, örülök, hogy ezt olvasom, mert ismerősnél kipróbáltam, és nagyon tetszett (jobban mint a szobabicikli), csak nem tudtam, belevágjak-e.
(Meg sokan azt írják, el kell menni futni, meg konditerembe, csak nem mindenki tud elmenni otthonról, én pl nem...)
Akkor ha kezdetben 20-30 perccel indítok, az jó? (Többet nem hiszem, hogy bírnék egyenlőre...)
Tökéletes! Amúgy kezdetben nem is bírnál többet:)
De szépen lassan megfogod látni,hogy egyre jobban bírod,és növelheted fokozatosan az időt.Az a lényeg,hogy azt az időt amit a gépen töltessz egyenletes intenzitással tedd,hiszen a kardio gépeknek az a lényege,hogy felpörögjön a pulzusod és azt szinten is tartsd!Akkor vagy a zsírégető tartományban!Jó edzést és kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!