Ha éhes vagyok vacsi után pár órával, mit ehetek?
Figyelt kérdés
Általában 7 után tudok csak vacsorázni, de tudom h kb csak éjfél körül fekszek le, addig pedig megéhezek. Mit ehetek ilyenkor?Most mondjuk 3 tükörtolyást megettem xD2011. jún. 28. 20:13
1/11 anonim válasza:
tolyás??? TOLYÁS???? toLYás?????
Az milyen étel?
2/11 anonim válasza:
egyél vegyes vágott savanyúságot vagy egy kis sovány túrót
3/11 anonim válasza:
kölesgolyó. De 3 tojás után már nem kellene semmit.
4/11 anonim válasza:
Én gyümölcsöt szoktam vagy gyümölcsjoghurtot szoktam ilyen esetekben enni este, mert nekem az esik jól :-) De szinte minden nap sor kerül erre :D És fogytam már 10 kg-t, szal... :D:D
5/11 A kérdező kommentje:
20:14, na neked sincs jobb dolgod csak kötekedni.
2011. jún. 28. 20:34
6/11 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Ez alap szó, mindennap használod, gáz, h LY-vel írod.
Mindegy, szerintem egyél nyugodtan. Én most ettem fél májrémes kiflit, meg egy bögre tejet, igaz mindjárt kipukkadok. Pfű, meg reggel milyen sz.ar lesz, h nem ürül ki a gyomrom... :(
7/11 anonim válasza:
Nem csak kötekedek,válaszoltam is, a 2. is én vagyok ;)
8/11 anonim válasza:
Az első tényleg csak kötekedik -.-' A válasza meg elég hülyeség, estére magába egyen savanyúságot??? Hosszútávon olyan gyomorfekélyt kap tőle, hogy ihaj -.-'
9/11 anonim válasza:
hát egyél bőven vacsorát és nem leszel éhes amúgy joghurt, kefír, túró, sovány sajt, hús, hal, tojás, zöldségek, alma,
10/11 anonim válasza:
Zöldségturmix pl.: spenót, brokkoli, saláta; ezek rostban gazdagok, és eltelítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!