Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sportos testalkatú 30/f...

Sportos testalkatú 30/f vagyok. Azt vettem észre, hogy a hasam egyre jobban kiáll elöl. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Van a bőrömben kb. fél centi zsír, de alatta kemény, és kockás a hasizmom, és ez külsőre is látszik rendesen.

Valamennyi háj az izom szövetében lehet, vagy alatta, mert máskülönben nem tudom elképzelni sem, hogy mitől dagad így ki. Nem vagyok felpuffadva, gyors az anyagcserém, egyébként is minden rendben az egészségemmel. Edzésre jól reagál az izomzatom, és folyamatosan növekszik a zsírmentes izomtömegem, a hasam meg valahogy csak nem jön helyre.

Szerintetek mit kellene csinálnom? Valahogy muszáj megszabadulnom ettől a dagadt hastól.

Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akiknek hasonló problémájuk volt, és sikeresen leküzdötték. Örökösen fogyni próbálók véleményére, nőklapjacafé diétákra nincs szükségem.

2009. márc. 26. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok olyan, akiktől választ vársz, de a férfiaknak, ahogy idősödnek (nem azt monmdom, hogy öreg vagy, egyáltalán nem) úgy a hasuk is megnő.
2009. márc. 26. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A zsírt csak aerob edzéssel és kemény diétával tudod ledolgozni. Azt írtad fél centis a zsír, ez már elég alacsony testszírszázalékot feltételez. Minél kevesebb a zsír annál nehezebb leadni. Diéta közben izmot is veszítesz. A zsír inkább az izom felett van, közvetlenül a bőr alatt. Az izomtömeg növelés és a zsírleadás ellentétes folyamatok, egyszerre csak az egyik megy.
2009. márc. 26. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a tömegelés alatt megbelesedtél? Lehet hozzászokott a gyomrod a sok kajához és kitágult. Ezzel nem tudom mit lehetne kezdeni, talán kisebb adagokat enni és megvárni amíg összeszűkül.
2009. márc. 26. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tömegelek, sosem gondoltam annyira komolyan a testépítést, hogy a ciklikus rendszert csináljam. Hétköznapi módon táplálkozom, néha egy kis tejsavó fehérjét tolok be, meg járogatok edzeni. Az alapokkal én is tisztában vagyok és sajnos ezekkel együtt sem tudok megoldást találni. Nem az izom felett van a zsír, azért is írtam, hogy fél centi, mert tudom, hogy az az én szintemen gyk. semmi. Nem akarok sokkal jobban leszálkásodni, különösen, hogy a csirke-rizset sem tudnám kitartóan csinálni.
2009. márc. 26. 21:00
 5/6 anonim válasza:

Na akkor én emgmodnom mi a bajod:) túl sokat edzel hasra..és az izom megerősödik,ergo nő.nagyobbodik.Ha sok gondolom nem a egyenes hasizom oldalsó részére edzel(akkor szélesednél), hanem az egyenes hasizom teljes egészére.Kijemelkedni a hasad főleg az egyenes hasizom elsó szakaszára történő erősítéstől fog.Nem tudod lediétázni.Az izom.

Kevesebb hasazást, főleg az alsóbb részekre!

2009. márc. 28. 08:52
 6/6 anonim válasza:
előző válasozló vagyok-bocsi:Dkiemelkedni:DelnyomtamXD
2009. márc. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!