Ultrahangos zsírbontás tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 13:00
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló Ha még megvan a 2 alkalomra szóló bérleted, engem érdekelne, de előbb megkérdezném, hogy mennyibe kerülne, illetve ha nincs meg, akkor a klinika nevét kérném el és a teljes bérlet árára lennék kíváncsi. Előre is köszönöm! :)
12/14 anonim válasza:
Nekem bejött az otthoni ultrahangos zsírbontó gép is, a Forever Slim, meg a szalonkezelések is! A narancsbőrt a combomról leszedte, a fenekem se göröngyös már! De önmagában ez sem elég, és csodát a sport sem tesz, sajnos mindent egyszerre kell csinálni (sport, ésszerű táplálkozás, kozmetikai kezelések, sok víz, szauna!!!)
13/14 anonim válasza:
szerintem a kommentelők közül még senki sem próbálta...
14/14 anonim válasza:
Én fél év alatt 18kg-ot fogytam tőle.Nem diétáztam, nem iktattam be a megszokottnál több mozgást sem. kb 10 alkalommal voltam. A pozitivum a kezelésben, h kezelés után még hetekig "dolgozik a szervezetben" így 1hónappal az ultrakontur befejezése után is fogysz. Nekem a bőrömet egyáltalán nem károsította, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!