Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ultrahangos zsírbontás tapaszt...

Ultrahangos zsírbontás tapasztalat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 13:00
1 2
 1/14 bix ***** válasza:
53%

nem működhet. van mellettünk egy klinika, ott van mindenféle ilyen, ultrakontúr és társai. fizikálisan nem fog zsírt lebontani az ultrahang, elég nagy mák, mert akár a belső szerveidet is károsíthatná...

egy módon működhet, lefutsz a kezelésre megcsinálják, hazakocogsz, és közben diétázol:D de akkor akár a kezelést el is felejtheted

placebó

2011. jún. 27. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Viggyázzatok nehogy mozogjatok ultrahangosan lebontják a zsírodat a szervezeted megterhelődik hogy ennyi súlytól megszabadult hirtelen +még a bőröd is szép lesz..-.-'
2011. jún. 27. 13:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok pl ha valakinek aránytalanul vastagok a karjai vagy pl nőknél elég gyakori hogy ott a popó alatt egy részen van egy zsírpárna vagy még ahol nagyon tipikus a térdeknél. Nem 120kgos eleve dagadt emberre kell érteni.
2011. jún. 27. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

Működik! Ezért tartok egy delfint a zsebembe! :D

Bix megaszondta ismét, jár a zöld pracli neki :)

2011. jún. 27. 13:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a csodákban. Egyszer olvastam róla, baromi drága. Ennyi pénzért vegyél egy jó futócipőt és hajrá.
2011. jún. 27. 13:18
 6/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

például

2011. jún. 27. 13:20
 7/14 bix ***** válasza:

például? photoshoppal olyat csinálok neked belőlük amilyet akarsz.

a sejt szintű bontáshoz nem fog menni az ultrahang. helyi fogyás nincs, és ha a zsírszövet lebomlana, akkor sokkal közelebb a vizsgálófejhez pl a bőröddel mi lenne??? az elv az hogy magas frekvenciás hullámokkal bombázzák a zsírt, ami így "lebomlik" de hova kerül? lecsorog és a medenceüregekben összegyűlik? vagy belekerül a véráramba? vagy mi lesz vele? mert amikor a szervezet lebontja akkor energia lesz belőle. de így?

ezeket a képeket meg lehet alapul venni, az a baj hogy az összes abkingprohyperizomformula2percalattfogyásinstant gépet modellekkel és kigyúrt fickókkal reklámoznak... nem attól fognak úgy kinézni ahogy...

próbáld ki. ha nem kamu akkor én leszek az első aki mindenkit elküld ilyen kezelésre.

2011. jún. 27. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:

A testmozgás egészségesebb. Ne kényelmesedjünk el attól, hogy már szinte mindent alánk raknak, és a technika miatt lassan egy ujjunk sem kell mozdítanunk.

Ha biztató is az eredmény, az ember visszahízhat, és fog is, minek egyenesági következménye egy újabb kezelés méregdrágán.

2011. jún. 27. 13:48
 9/14 anonim válasza:
100%
Én már voltam több alkalommal ilyen kezelésen. Ki kell egészíteni diétával, mozgással, de tény, hogy a bőrfelszínre és a centiméterekre jó hatással van :-) A diétám elején 97 kg-mal indultam, és 15 kg-ot fogytam. Összesen 4-szer voltam kezelésen közben. Még van egy 2 alkalomra szóló bérletem a 11. ker.-be, de mivel közben sikerült teherbe esnem, nem tudom felhasználni sajnos. Esetleg nem érdekel?
2011. jún. 28. 08:35
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen, de azért nem, mert nem jöttek 100ával a jó tapasztalatok... :-S
2011. jún. 28. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!